Gość Andrzej Napisano 28 Stycznia 2019 Napisano 28 Stycznia 2019 Witam, Potrzebuję podstawowych hamulców hydraulicznych, a nie mam doświadczeń z takimi. W zasadzie w jednej cenie są m315 i mt200 (te choć nowsze są minimalnie tańsze) - które wybrać? Nie szukam innych te są po prostu w sklepie pod moim nosem, więc wybór ograniczam do nich. pozdrawiam
MikeSkywalker Napisano 28 Stycznia 2019 Napisano 28 Stycznia 2019 Wybierz tańsze - oba to podstawowy model tylko jeden z lat ubiegłych a drugi nowość na 2019 (MT200).
Gość Andrzej Napisano 28 Stycznia 2019 Napisano 28 Stycznia 2019 Różnica w cenie to dosłownie 10zł, Wiem że oba to najtańsze hamulce, wiem że z innych lat, ale często jest tak, że nowy model coś poprawia lub wręcz przeciwnie z założenia ma być gorszym następcą poprzednika wykonanym z przysłowiowego plastiku. Cena, znaczy różnica w cenie nie ma znaczenia, po prostu nie chciałbym zaoszczędzić 10zł i w zamian dostać coś co do niczego się nie nadaje.
Pytanie
Gość Andrzej
Witam,
Potrzebuję podstawowych hamulców hydraulicznych, a nie mam doświadczeń z takimi.
W zasadzie w jednej cenie są m315 i mt200 (te choć nowsze są minimalnie tańsze) - które wybrać?
Nie szukam innych te są po prostu w sklepie pod moim nosem, więc wybór ograniczam do nich.
pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.