kapitan_omnadren Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Cześć, nadszedł czas aby otrzeć łzy po skradzionym rowerze, zebrać się w sobie i zakupić nowy. Szukam mtb do około 2 500 zł, chętnie wydałbym mniej ale w razie potrzeby jestem skłonny nawet dołożyć parę stówek do czegoś wyraźnie lepszego. Nie ukrywam, że planuję wyrwać coś w promocji, aby wycisnąć z tej kwoty jak najwięcej. Stosunek jakości do ceny jest priorytetem. Jako, że jestem laikiem wolałbym kupić rower nowy ale dopuszczam możliwość zakupu roweru używanego w bardzo dobrym stanie. Jeżdżę zarówno w mieście jak i w terenie, lasach i na drogach szutrowych. Rower ma jednak lepiej się sprawdzać w lesie, górach, terenie; jazda po mieście odbywa się wyłącznie aby przemieścić się z punktu A do punktu B więc na komforcie jazdy po mieście mi specjalnie nie zależy. Nie ścigam się więc wolę rower, który nada się do jazdy, że tak powiem, technicznej. Wzrost: 181 cm Waga: 88 kg Mam na oku Kross Level 6.0 29 2018, Kross Level B6 29 2017, Kelly's Spider 90 29 2018, Romet Mustang M5 29 2019 Wszystkie mogę kupić nowe, w sklepie w podobnych cenach (2 600-2 800 zł). Wg mojej skromnej wiedzy, najlepszy wydaje mi się być Romet, ale chyba będę zmuszony z niego zrezygnować z uwagi na napęd 1x11 oraz to, że jak dla mnie, jest wyjątkowo paskudny. Co sądzicie o powyższych propozycjach, może jesteście w stanie zaproponować coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi