Aph3X Napisano 25 Stycznia 2019 Napisano 25 Stycznia 2019 Dzień dobry, link do zdjęćSprzedaje swój ukochany rower. Powodem jest to, że mogę kupić w okazyjnej cenie nowy rower. Założona jest korba (1 sezon) XTR z pomiarem mocy Inpeak wartości ponad 3 tysięcy złotych, do tego rok temu zostały wymienione hamulce. Tydzień temu założyłem nowe tarcze i nowy blat. Do kompletu dodaje jeszcze komplet kół Easton EA70 widoczne na ostatnim zdjęciu. Rower składałem z topowych części, na oponach mtb waży około 9 kg. Rower regularnie serwisowany w SerwisBajka.pl, widelec miał co rok przegląd i wymianę wyeksploatowanych części. Najlepiej jest przyjechać i obejrzeć rower. Wszystko opowiem. Zapraszam również do kontaktu telefonicznego. 785-220-321. Cena 8000 PLN. zdęcia: Brake (Front): (Hamulec przedni) XT Brake (Rear): (Hamulec tylny) XT Brake Discs: rotor XT 180 mm i 160 mm. Cables: (Pancerze i linki) Nokon RedCassette: (Kaseta) XT 11 spdChain: (Lancuch) Sram 11sCrankset: (Korby) XTR + Inpeak powermeter + Chris King suport PF30 - jednorzędowa. Mam dwa blaty 36 i 34 zęby. Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) SRAM X01 11spdFork: (Widelec) Rock Shox SID RL 29 100 mm + manetka blokady skoku pancerz nokonFrame: (Rama) Mondraker Podium Carbon (M)Grips: (Gripy) ESI Chunky Handlebar: (Kierownica) Easton EC70 Carbon 685 mmHeadset: (Stery) Onoff Integrated Tapered 1-1/8”->1/5”Pedals: (Pedaly) Shimano XTR Seat: (Siodlo) Fizik ArdeaSeatpost: (Sztyca) Ritchey Superlogic 31.6m m 400mmSeatpost clamp: (Zacisk sztycy) MondrakerShifters: (Manetki) Sram X01 - 11 spdSkewers: (Zaciski kol) DT Swiss + RockshoxStem: (Mostek) Integrated Stealth Carbon design 85/100/115mmTire (Front): (Opona przednia) Thunder Burt SnakeSkin 29Tire (Rear): (Opona tylna) Racing Ralph TL-Ready 29Wheel Front: (Kolo przednie): Hub: Soul Kozak QR15 - 32hSpokes: Sapim CX Ray – 32szt.Rim: ZTR CrestWheel Rear: (Kolo tylne): Hub: DT Swiss 240 X12 142 mm 32Spokes: Sapim CX Ray- 32sztRim: ZTR CrestMleczko + system UST
Aph3X Napisano 2 Lutego 2019 Autor Napisano 2 Lutego 2019 Zmieniłem trochę specyfikację aktualna cena to 5000 do negocjacji. Wstawiłem też nowe zdjęcia. Rama ma dożywotnią gwarancję. Mam na wszystko dokumenty wystawione przez 7anna - oficjalny dystrybutor marki Mondraker w Polsce. https://www.olx.pl/oferta/mondraker-podium-carbon-29-rozm-m-komplet-kol-pomiar-mocy-okazja-CID767-IDym83q.html
bartek001 Napisano 28 Lutego 2019 Napisano 28 Lutego 2019 Na jaki wzrost jest ten rower ? Ile masz wzrostu. Ja mam 186 i obawiam sie ze moze byc za mały
Mod Team durnykot Napisano 10 Marca 2019 Mod Team Napisano 10 Marca 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.