mistrzusek Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Nie ma się czego obawiać, a dodatkowo może Ci obsłużyć kasetę 11-40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulisu Napisano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Teraz, mistrzusek napisał: Nie ma się czego obawiać, a dodatkowo może Ci obsłużyć kasetę 11-40. Przekonałeś mnie teraz poczekam na okazję. Czy ty przypadkiem nie masz tiagry 4700 z tą przerzutką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzusek Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Klamkomanetki mam od Tiagry 4700, wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulisu Napisano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Teraz, mistrzusek napisał: Klamkomanetki mam od Tiagry 4700, wszystko działa jak należy. Dzięki za potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 23 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 W czerwcu będzie gravel od 7anna / Octane one na ramie Kode. Detal 3699 u mnie około 3500. Całkiem znośnie to wygląda, ale ja bym dozbierał do Gridda. Ale mam Focus Paralane gdzie wchodzą opony 35mm a to szosa! Drugi komplet kół i mam 2 rowery w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi