Vidi1979 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Witam. Romet aspre Fuji jari 2.5 K.soot 30 Moj budrzet to 3000zl+/- Dwa pierwsze sa dostepne ale soot30 nie moge znalezc w rozm s-52. Co myslicie o tych roweruch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Ja postawił bym na stalowego Fuji. Będzie nieco wygodniejszy. Lepiej zestrojone przełożenia. Kellys soot ma za to sztywne osie (nowocześniejsze rozwiązanie) i to taka bardziej wyścigówka szutrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vidi1979 Napisano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Troszke mnie ta stalowa rama odstrasza ale w sumie wazy podobnie jak moja aluminiowa szosa huragan1+ Soot 30-naprawde fajny ale nie moge nigdzie znalezc roz s-52 Romet aspre dostepny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Teraz, Vidi1979 napisał: Troszke mnie ta stalowa rama odstrasza ale w sumie wazy podobnie jak moja aluminiowa szosa huragan1+ Co cię w niej odstrasza??? To że jest minimalnie cięższa za to wygodniejsza i trwalsza. Jeśli nie masz ambicji ściganckich to będziesz bardziej zadowolony z Fuji. Stal w gravelach to bardzo dobry materiał (nie tylko). Jeśli chcesz połykać kilometry, uprawiać turystykę rowerową to ramy stalowe sprawdzają się super. Jeśli lubisz grube przekroje z ordynarnymi spawami i liczysz każdy utracony wat - to alu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vidi1979 Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Chyba decyzja podjeta.Poczytalem troche o tych stalowych ramach i juz sie ich nie boje. W pon zamawiam fuji jari 2.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 ;-) oczywiście zdjęcia do działu przełajkowego !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vidi1979 Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Ok nie zapomne ale 10 dni trzeba poczekac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.