irek83 Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Cześć, Kupiłem sobie czujnik Bontrager Duotrap s ant+ Bluetooth do Treka, zainstalowałem apkę IpBike i teraz pytanie, co trzeba zrobić aby automatycznie przesyłać treningi na strave. Na strave loguję się za pomocą konta na Facebooku. Dziękuję i pozdrawiam, Irek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Witam, aplikacja - >> opcje ->> ustawienia przesyłania ->> ustawienia strava i wykonaj autoryzację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter78 Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 W dniu 24.01.2019 o 00:54, irek83 napisał: Cześć, Kupiłem sobie czujnik Bontrager Duotrap s ant+ Bluetooth do Treka, zainstalowałem apkę IpBike i teraz pytanie, co trzeba zrobić aby automatycznie przesyłać treningi na strave. Na strave loguję się za pomocą konta na Facebooku. Dziękuję i pozdrawiam, Irek. Witam. Czy aplikacja o której wspomniałeś współpracuje Ci bezproblemowo z DouTrap S ? Jakiego smartfona używasz ? Czy przez 2 lata użytkowania pojawiły się jakieś problemy w komunikacji urządzeń ? Pozdrawiam Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.