Anafazekton Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Czy tarcze hamulcowe od Hayes mają inny rozstaw śrub od tych od shimano chciałem dziś kupić tarczę shimano i sprzedawca w sklepie mi powiedział ze tarcze hamulcowe hayes mają inny rozstaw śrub czy coś takiego. Czyli że muszę kupić tarczę hamulcową od Hayes a nie mogę od Shimano bo nie będę mógł przykręcić jej do piasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Bzdury opowiada i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Jakieś bajki Ci opowiadał z tym rozstawem śrub. Ewentualnie może chodziło o wielkość tarczy , bo chyba Avidy zdarzają się o kilka mm większe od Shimano i ocierają o zacisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Pierdoły. Co, Hayes w takim razie miałby produkować swoje dedykowane piasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anafazekton Napisano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Właśnie też tak myślałem... Dzięki wielkie wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Może raczej chodziło mu o system montażu. CL vs 6 śrub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi