sato11 Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Witajcie serdecznie! Szukam dobrego roweru mtb 29 na nowy sezon.Moją uwagę przykuł ten oto: https://www.romet.pl/Rower,MUSTANG_M4,10,748,749,14924,2019.html Co sądzicie?Jak na moje to Romet w tej wersji oferuje naprawdę wiele jak za taka cenę - osprzęt 2x10 na deore w większości 6000, świetna waga 12,7 kg.Amortyzator XCR powietrzny wiadomo dzału nie robi jak to XCR ale mogę przełożyć z mojego dotychczasowego roweru, w którym mam też Santour ale epixon a to już jest mega różnica zarówno w kulturze pracy jak i wadze więc ten Romecik prezentowałby się przy takiej konfiguracji naprawdę dobrze. Co o tym uaważacie? Mam rację czy nie? Czy to dobra opcja w porównaniu z pieniążkami jakie za niego che Romet? Ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi rowerami? Czy główka ramy jest tapered bo na stronie producenta nadaremno szukać takiej informacji? Proszę o odpowiedź ale osoby, które naprawdę mają coś do powiedzenia i które miały z tematem do czynienia. Wszelkim zopiniowanym Januszom mtb bez wiedzy za to z głowa pełną stereotypów i zasłyszanych "mądrości" dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi