bert Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Nie dość że się nie udało to jeszcze gdyby miał mniej szczęścia mógłby przy okazji zostać potrącony hmmm spory ekstremalne w końcu :eek: . http://www.brake.com/index/biker_nearly_ge...er_wipeout.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistach Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 co za debil z takiej wysokosci na plaskie skakac. i dobrze mu tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkv Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 O prze ... Idiota czy jak ? Śmiechu by dopiero było jak by ten samochód szybciej jechał i koleś by na nim wylądował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Nic dodać nic ująć - idiota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Mi się wydaje że on chciał te barierkę jakoś zgrindować... ale może się mylę bo tylko raz oglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 15 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Mi się wydaje że on chciał te barierkę jakoś zgrindować... ale może się mylę bo tylko raz oglądałem. no raczej to miał w zamyśle ale no proszę jaka niespodzianka nie udało sie :034: :034: :034: no i jeszcze ten samochó skąd on się mógł wziąć? na ulicy? w środku dnia? niebywałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 O przepajac!! chyba mu sie rower złożył przy lądowaniu . Szkoda ze go ten samochód nie trzepnoł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homik Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Na moje oko to makrokesza miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxas Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Nie ma to jak skoczyć z 1 piętra a płaski asfalt na sztywnej ramie ... podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Na moje oko to makrokesza miał A taki fachowiec jestes ze na kiepskiej jakości filmiku widzisz czy to makrokesz czy nie?!?! Pewnie rowerek tani nie był . Zresztą to nie był skok na płaskie tylko widac ze to jest zjazd...a po drugie to ze sie tak wyrżnął to przez to że zleciał na przednie koło. Co prawda gdyby dobrze wylądował to też pewnie by się wyrąbał..ale nie wyglądałoby to tak groźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozrywkowy Napisano 23 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 fajnie to wygląda jak mu przednie koło się rozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragnarson Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ryzykantów to ja widziałem wielu ale to najzwyklejszy idiota! :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiu15 Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 jak ten typ jechal na skladaku kupionym na rynku poprostu wariat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 dobry ziąąąą... Moim zdaniem chciał grinda zrobić ale chyba za mocno się wybił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piecia015 Napisano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Chyba nie za bardzo poukładane w głowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Buhehehe... :lol: Kozak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Jeżeli jeszcze żyje to mam do niego wielki szacunek 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 jak by wylądował to pewnie wszyscy by się nim jarali ale się nie udało heheh no lipa trzeba czasem pomyśleć zanim się coś zrobi..miał kask??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Płaskie to to na pewno nie było, jak widać lądował na zjeździe. Co do grindowania to nie ryzykowałbym prób na góralu przy takim skoku ;] PS. poza tym zróbcie pauzę i zobaczcie dokładnie jak on lądował ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Na dodatek bez kasku... Żal głupoty i nic więcej... Mógł zginąć w głupi sposób... Darwin Awards Rozumiem, że w czasie extreme można zginąć ale on to już wogóle nawet nie extreme tylko samobójstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 a może on chciał skoczyć normalnie wzdłuż schodów hehe ale przechodnie go speszyli i wolał sobie koło roz***** :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: podziwiam takich ludzi... hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Co za lol :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strider Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Nominacja do "Idioty Roku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Nominacja do "Idioty Roku" nie... to zbyt mało wyraża :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haxigi Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 no raczej to miał w zamyśle ale no proszę jaka niespodzianka nie udało sie :034: :034: :034: no i jeszcze ten samochó skąd on się mógł wziąć? na ulicy? w środku dnia? niebywałe huhu koleś w aucie nieźle się zdziwił, że rowerzysta z nieba mu spadł Zapewne chciał zeskoczyć po schodach lub grindem po barierce, ale ktoś tam był to nie wiedział co zrobić i bum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.