Michulo Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Witam. Kupię jak w temacie używaną w stanie bdb , która bez problemów przyjmie nowy łańcuch. Może być nowa jeśli komuś zbywa, a chce sprzedać trochę taniej niż w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 mam gdzieś xt 11-40 ściągniętą z nowego roweru ... ile możesz max dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michulo Napisano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 XT powiadasz ? Nawet tania pewnie będzie dla mnie za droga No chyba że sprzedasz w cenie najniższych modeli , czyli poniżej 200 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Mam nówkę Sunrace MS8 11-42 czarna za 175 zł w pudełku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Mam kasete Shimano CS-m9000 (XTR) 11-40 + łancuch Sram pc- xx1. Oddam za 200zł + wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michulo Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.