rambolbambol Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Widzi to Shimano/SRAM? Można inaczej? Można lepiej? https://www.microshift.com/en/new-xcd/ Edytowane 18 Stycznia 2019 przez rambolbambol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Można inaczej, można... Ale gdy pokazali te bebechy, to nie chce mi się wierzyć, że będzie tak bezawaryjne i trwałe, jak opisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Mozna dużo... pytanie czy w masowej produkcji też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Trochę ich poniosło z tym filmem. Moja XO z 2012 roku bez żadnego przełącznika tak trzymała łańcuch, że nie latał tak jak na tym filmie, w przykładzie ,,no clutch/cluth off''. A nowa X01 napina tak łańcuch, że lata mniej niż na tym drugim przykładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Teraz, Ilia napisał: A nowa X01 napina tak łańcuch Nowa X01 jest super. Myślałem, że sprzęgło w XT RD-M8000 jest mocne, ale X01 po jednej jeździe podoba mi się zdecydowanie bardziej. No i nie ma żadnych przełączników... Edytowane 18 Stycznia 2019 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Regulacja i serwis sprzęgła Shimano jest prosta jak obsługa cepa, obstawiam że ze względów patentowych Microszit musiał wymyślić swój "rewolucyjny" system 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Warto dodać, że SRAM pokazał niedawno ciekawy patent na hydrauliczne sprzęgło przerzutki, a przy tym przeprojektowane mocowanie do ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 fajne mają też to że linka idzie na wprost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi