ACTIVIA Napisano 17 Stycznia 2019 Napisano 17 Stycznia 2019 Częste mam od was zapytania dotyczące ofsetu, długości od osi do korony czy max. możliwosć opon, itp. Otrzymałem od Suntoura książkę z pełnymi wymiarami pod każdy model amorka które wam poniżej podaje. Mam nadzieje że to rozwiąże tez wasze problemy z dobraniem amorka Poniżej macie fotkę z symbolami a w załączniku tabele z wymiarami. Rysunek nie jest wyrażny lecz nic lepszego nie udało mi się zorganizować 6 Cytuj
ACTIVIA Napisano 1 Lutego 2019 Autor Napisano 1 Lutego 2019 Poniżej wymiary tarcz jakie podchodzą pod dany amorek oraz jakie można maksymalnie montować Cytuj
PanPawelJumper Napisano 25 Kwietnia 2020 Napisano 25 Kwietnia 2020 Czy wymiar "B" z tabeli to może offset widelca? Z rysunku niestety to nie wynika. Usiłuję znaleźć odpowiedź na pytanie czy Auron pod koło 29 boost 2019 występuje w wersji ze skróconym offsetem czy tylko 51? Chodzi o to, że zepsuł mi się auron zamontowany w Dartmoorze Blackbird intro 29 2019 i próbuję coś znaleźć na zastępstwo na czas rozpatrzenia reklamacji a nie mam pojęcia jaki tam był offset. W wersji droższej roweru, był Yari o skróconym offsecie (42)... Cytuj
mocart Napisano 2 Czerwca 2024 Napisano 2 Czerwca 2024 Wiem, że to stary post ale może ktoś ma wymiary czegoś takiego jak niżej bo ta tabelka kończy się na modelach SF19 a ja mam model z linii sf20, najprostsza sprężynówka wersja nawet bez blokady. Chciałbym poznać z katalogi wartość A SF20-NEX-DS-PM 700C TS 212/0 Cytuj
ACTIVIA Napisano 3 Czerwca 2024 Autor Napisano 3 Czerwca 2024 wymiary do SF19 będą takie same co w SF20. Różnią sie tylko komponentami: np. NEX projektowo do 2019 miał pokrętła regulacji naprężenia wstepnego sprężyny na imbus + Pokrywa korka a teraz nie ma pokrywy tylko jest korek tak jak w XCT/XCM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi