efv Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Poszukuję ramy dla 7-8 latka do zrobienia przekładki. Najlepiej by była aluminiowa, koniecznie główka sterów 1 1/8". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Mam ramę ze Scott Spark Full 24 JR Ewenutalnie Romet Rambler JR 26 bardzo mala rama za 100 zł w swietnym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efv Napisano 17 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Mam koła 24" więc rama 26" odpada. Pivoty od hamulców nie spasują. Fulla nie rozważałem, ale w sumie czemu nie... A Scott z damperem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efv Napisano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Kurcze, chciałem do Ciebie napisać, ale mam komunikat "rafalek940 nie może otrzymywać wiadomości." Podasz mi cenę i adres mailowy na priva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi