Gość Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Hej, Zauważyłem że w wielu przypadkach jeżeli chodzi o produkty od VELO, termin dostawy zmienił się nawet na 30 dni ( Allegro, Sklepy Internetowe). Ktoś się orientuje z czego to wynika i kiedy wszystko wróci do normy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 14 Stycznia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Może kontenery płyną z Chin , a może to ferie zimowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 To raczej efekt zgubuenia około 300 kontenerów o czym było głośno 3 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Holendrzy połowę dostawy VELO mają już w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mblajet Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Pamiętajcie, że jest jeszcze coś takiego jak inwentura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa1987 Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Trwająca 30dni? 1/12 roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mblajet Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Z tego co wiem to własnie do 14 stycznia trwała u nich inwentura. Jak to połączysz z przerwą świąteczną to się robi duża dziura w realizacji zamówień. Stąd pewnie te 30 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Byłem w sklepie, wszystko jest normalnie dostępne. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.