akjmtb Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Cześć właśnie kupiłam nową ramę, jednak nigdy nie miałam roweru z tylną amortyzacją, a rama jest pusta i potrzebuje części ,której nazwy i zastosowania nie mogę znaleźć w internecie. Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Main pivot bearing screw kit. W nowych ramach jest w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akjmtb Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 no niestety to nie to, niechodzi o śrubę ponieważ te otwory nie zachodzą na siebie potrzebna jest jakaś złączka. domyślam się że w nowych ramach są wszystkie części :p:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Może podeślij więc zdjęcie całego wahacza i ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akjmtb Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 już znalazłam teraz problem z dobraniem rozmiaru bo sprzedawane są pod daną ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Nazwę ramy podaj. To kluczowa informacja, bez której za wiele pomocy tu nie uzyskasz. No i jak zabierasz się za składanie roweru z pełną amortyzacją od podstaw, to przygotuj się na wydatki. Nawet rynek wtórny wygeneruje dosyć duży koszt, jeżeli to ma względnie dobrze działać. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akjmtb Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Jest to Bulls Wild flow 2 (2013) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Interesuje cię wymiar zaznaczony czerwoną kreską. Określając długość tej rury i porównując z katalogiem, dowiesz się jaki rozmiar ma twoja rama. Podejrzewam, że od tego zależy też rozmiar części, której szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akjmtb Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 jej rozmiar to 56, największy. Niestety rama zostanie odesłana część nie do zdobycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi