nagast Napisano 13 Stycznia 2019 Napisano 13 Stycznia 2019 świetnej jakości karbonowe obręcze Syncros (obecnie marka produkuje dla DT)super lekkie piasty DT Swiss 240Sbębenek Shimano 11/10 (oring na 10T)wysokość: 28mmpod oponęszerokość wewnętrzna: 15mm24 szprychy DT Aero czarnetył: 731grprzód: 633grrazem: 1364gr Koła są bardzo dobrym stanie Dorzucam klocki DT żółte (używane). cena 2790zł Ogłoszenie na OLX: https://www.olx.pl/oferta/kola-syncros-dt-rl-1-1-carbon-pod-opone-1364gr-CID767-IDxRjmG.html
TheJW Napisano 13 Stycznia 2019 Napisano 13 Stycznia 2019 Godzinę temu, nagast napisał: świetnej jakości karbonowe obręcze Syncros (obecnie marka produkuje dla DT) Skąd te informacje? Zwykle było na odwrót...
nagast Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Napisano 14 Stycznia 2019 W dniu 13.01.2019 o 18:22, TheJW napisał: Skąd te informacje? Zwykle było na odwrót... Coś pewnie pokręciłem. Jak załatwiałem koła znajomy mechanik z pewnego sklepu (współpracującym z DT) stwierdził, że już nie mają obręczy od Syncros, bo Ci teraz robią je do kół DT (tak zapamiętałem). Hmm.. DT Swiss współpracuje z inną szwajcarską marką Scott, a ta jest właścicielem Syncros. Coś może być na rzeczy. Nie jestem znawcą tematu. Może zrobiłem skrótowy wniosek Na chłopski rozum. Szwajcarzy współpracują i by nie robić konkurencji dwóch marek, obręcze z fabryki Syncros są teraz w kołach DT.
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.