Brombosz Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam Szukam jakiejś w miarę dobrej obręczy 27,5" o szerokości wew. 22-25mm. Warunkiem jest 36 otworów na szprychy. Znalazłem jak do tej pory Accent Airplane, która jest trochę za wąska. No i nie wiem jak z jej jakością, więc jak macie jakieś sprawdzone modele to bym prosił o pomoc w doborze. Chcę wykorzystać nową piastę XT, która mi zalega już jakiś czas i ma właśnie 36 dziurek na zamocowanie szprych. Cena bez znaczenia, o ile będzie w granicach rozsądku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Dartmoor ma ze 2-3 takie co szukasz (revolt, raider, shield). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Przyglądam się obręczom Raider, bo mam prywatną ofertę, tyle, że w niepasującym kolorze. Online widzę jedynie opcje na 32 otwory. Takie coś jeszcze znalazłem o ile to nie pomyłka w opisie: https://allegro.pl/oferta/accent-airplane-obrecz-mtb-disc-27-5-36h-7522791372 Może trochę węższa ale też dałoby radę. Nic więcej nie znalazłem. Nie sądziłem, że taka lipa z wyborem będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 A jaki ma być kolor? Np. dartmoor shield i revolt w różnych kolorach i opcji 36H dla koła 27,5 masz w rowerowy.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Czarny albo w większości czarny Revolt ma 27mm szerokość wewnętrzną, a to już trochę za dużo. Shield by jeszcze podszedł, ale kolory pstrokate. Właściwie to mi się z tym nie spieszy, więc może po Azji czegoś jeszcze poszukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Nieaktualne, sprzedałem piastę. Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.