Krakerssssys Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Witam , zakupiłem nową rame i dobieram do niej części mam jeden problem ... Dobór amortzatora nie wiem jaka długość powinna mieć rura sterowa , np amor ma 17 cm ale nw czy nie będzie zakrutka do tej ramy , moze ktoś mi powie odkąd mierzyć i ile mniej więcej ma zostać wolnego miejca na mostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Wysokość główki ramy + wysokość sterów + ilość podkładek + wysokość mostka. 17cm rury sterowej to już dość mało i nie pozostawia zbyt dużej możliwości regulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Stycznia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Krakerssssys napisał: nie będzie zakrutka do tej ramy Nie będzie jaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Może o to chodziło: Zakrutka Co do tematu to jak amorek jest okazyjny jakiś to można rurę sterową wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.