TomaszU84 Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Witam, posiadam nowego RockShox'a Judy Gold RL Solo Air 27.5', 100mm, jest o tyle trudno, ze oznaczenia RockShoxa są dla mnie niejasne, czy ktoś orientuje się w jakiej cenie one chodzą? Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Nowy, w sklepie można nabyć za 1200-1300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 OLX niby nowy: 850 zł https://www.olx.pl/oferta/nowy-amortyzator-rockshox-judy-gold-rl-solo-air-27-5-100mm-CID767-IDy7N3F.html#99f339ab76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Super, dziękuje. Jakby ktoś był zainteresowany, mojego, w oryginalnym kartonie, niemacanego pogadaniam za 850zł :-) Jeszcze dzisiaj zamieszczę informacje w dziale "Sprzedam". "Janu_sz" właśnie to mój, chciałem wiedzieć czy cena jest konkurencyjna. Temat uważam za zamknięty. dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 1 godzinę temu, TomaszU84 napisał: "Janu_sz" właśnie to mój, chciałem wiedzieć czy cena jest konkurencyjna. Najpierw wystawiasz, a potem sprawdzasz cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Sugerowalem sie Niemieckim cennikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.