andrzejken Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Poproszono mnie o pomoc w znalezieniu solidnego koszyka na bidon -dobrze żeby wytrzymał też butelki z napojami izotonicznymi typu oshee,Przykręcony będzie w fabrycznym miejscu pod przednią ramą (giant boulder damski).W/g mnie powinien być obniżony bo wysoki może zachaczać o błotnik.W internecie jest mnóstwo tego ,ale chodzi mi najbardziej o wrażenia i opinie osób które używały tych wynalazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Rurę. Rama to całość. Jeżeli mają być wożone butelki to ja bym szukał czegoś zrobionego z stalowego pręta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejken Napisano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 No tak.Dokładnie pod dolną rurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejken Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Wyszukałem i zaproponowałem topeak-modula-java-cage .Jak zda to egzamin dam znać,a może ktoś już testował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.