SzewcuFR Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Witam, mam problem z doborem klocków hamulcowych do TRP slate T4. Klocki hamulcowe do tych hamulców wyglądają identycznie jak klocki do Shimano zee, saint. Moje pytanie brzmi czy jeśli kupię klocki do Shimano zee czy będą pasowały do moich hamulców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Internety nic na ten temat nie mają, może pójdź do sklepu rowerowego i porównaj klocki shimano z twoimi- to chyba jedyny sposób aby mieć pewność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 5 Stycznia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 9 godzin temu, piciu256 napisał: Internety nic na ten temat nie mają, Mają ,mają. https://www.singletracks.com/blog/mtb-gear/trp-slate-t4-brakes-can-they-compete-with-shimano-and-sram/ jest napisane w engliszu,że: However, Shimano’s Saint or Zee pads will work on the Slates. A na Pinkbajku https://www.pinkbike.com/news/trp-slate-t4-brake-review.html stoi ,że: and the 4-pot brake is cross-compatible with Shimano Saint and Zee pads. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Potwierdzam. Tektro/TRP korzysta z tych samych klocków co Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Jak widać słabo szukałem... Google mi nie znalazł słowa kluczowego "klocek" także nawet nie czytałem tych artykułów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzewcuFR Napisano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Dzięki za informacje, ale jeszcze upewnię się w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.