ablaszczyk91 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Witam. Proszę ile mogę dostać za ten rower? Rowerek prawie nie używany, złożyłem rok temu (po części z używanych rzeczy) ale wyjechałem nim chyba z 2 razy i teraz stoi i się kurzy. Rama: Accent Peak 26 Amortyzator przedni: Rock Shox Recon (uchodzi powietrze pomimo braku uszkodzeń mechanicznych, pewnie jakieś oringi) Stery: Półzintegrowane Octane One Koło tył: Novatec D042SB Koło tył: Jakiś no-name Opony: Schwalbe Land Cruiser, Schwalbe CX Comp Kaseta: Shimano Alivio CS-HG400 9 sp Łańcuch: Shimano HG93 (do wymiany) Korba: Shimano Deore FC M590 3x9 Przerzutka przód: Shimano Deore FD M590 3x9 Przerzutka tył: Sram X7 SGS 3x9 Manetka przód: Shimano Deore SL M590 Rapidfire Manetka tył: Sram X7 Hamulce: Shimano Deore BR M6000 Tarcze hamulcowe: Shimano Deore Licznik: Sigma BC 16.16 STS Pedały: Crank Brothers Candy 2 Sztyca: Funn Crossfire Siodełko: Specialized Phenom Expert 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 (edytowane) Przy takim mixie, moim zdaniem, góra 1600 cebulionów. I to tylko ze względu na nowe hamulce oraz przyzwoity amor, jeśli nadaje się do niedrogiego serwisu. Wystaw za ile uważasz i zobaczysz, co będzie. Dobra rada - jak chcesz sprzedać drożej, to poczekaj do wiosny. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi