Cyklista32 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Siema Kupiłem z manufaktury z Wrocławia taki oto rower. Ręcznie robiony od podstaw. Co o nim myślicie? Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Cyklista32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 bardzo oryginalna konstrukcja. Przechodzac obok to na pewno poswiecilbym kilka chwil by przypatrzec sie z bliska..ale ze wzgledu na silnik bylby dla mnie tylko ciekawostka Gdyby bylo cos podobnego w wersji tradycyjnej,bez silnika..to na pewno pytalbym o cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Stycznia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Podobny do motoru żużlowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Łoł, ile to waży ? bo wyglada na taki którego bym nie chciał pchac pod góre , da sie na tym pedałowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ten watek to chyba jakas reklama Rower designerski bez dwoch zdan, mi sie podoba sama forma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklista32 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 2 godziny temu, mrovka napisał: bardzo oryginalna konstrukcja. Przechodzac obok to na pewno poswiecilbym kilka chwil by przypatrzec sie z bliska..ale ze wzgledu na silnik bylby dla mnie tylko ciekawostka Gdyby bylo cos podobnego w wersji tradycyjnej,bez silnika..to na pewno pytalbym o cene Z tego co sie orientuje to oni tez taki rower robia. Akurat jak odbieralem swoj to podszedl gosc i zapytal o wersje bez silnika. Napisz do nich na fb https://www.facebook.com/Custom-Mike-150047039170883/ to Ci dadza znac. 1 godzinę temu, cinol123 napisał: Łoł, ile to waży ? bo wyglada na taki którego bym nie chciał pchac pod góre , da sie na tym pedałowac ? Okolo 35 kg. No pewnie ze sie da przeciez to rower jezdzilem nim pod gore i bardzo ladnie sie zbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Teraz, Cyklista32 napisał: Okolo 35 kg. No pewnie ze sie da przeciez to rower jezdzilem nim pod gore i bardzo ladnie sie zbiera No to oby Ci nigdy baterii nie brakło ;-)) Zbiera to się rower ważacy do 10kg i do tego taki w którym kolano jest w zgodzie z osią pedąłu. Tutaj to wyglada jakby siedziało sie daleko za srodkiem suportu, wiec o efektywnym pedałowaniu mowy nie ma. Jazda na tym pewnie przypomina bardziej robienie przysiadów niż pedałowanie. Ale to zdaje sie rower do Lansu a nie do jazdy rowerem .... wiec jak ktos potrzebuje tego rodzaju rozrywki, to przyznaje wyglada niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Jazda generalnie wygląda na taką z kolanami pod brodą: https://www.wroclaw.pl/biznes/rower-elektryczny-hornet-custom-mike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklista32 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Tak nie jest bo w przeciwnym razie rzeczywiscie zle by sie pedalowalo i osobiscie nie zdecydowalbym sie na zakup. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 No niby twórca twierdzi że to rower pod każdy wzrost, dopasowywany indywidualnie, zdjęcia natomiast pokazują że sylwetka z optymalnym dopasowaniem ma niewiele wspólnego. Chciałbym zobaczyć jak to wygląda dopasowane do konkretnego jeźdźca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklista32 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Najlepiej umow sie na jazde testowa. J atez tak zrobilem zanim kupilem. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Rower mimo że jest fajny wizualnie nie jest dla mnie, wolę klasyczne konstrukcje jednak Sprawdziłem też ceny, za taką kasę to już porządny rower poniżej 10kg da się kupić a nie klocka 35kg Zastanawia mnie po co się kupuje takie rowery, serio, są elektryki które ważą połowę tego Twojego, może nie mają wypasionego dizajnu, ale przynajmniej da się na nich jako tako pojechać bez wspomagania. A tutaj żeby to ruszyć z miejsca to chyba trzeba mieć kopyto konia Jedyne co mi przychodzi na myśl to lansik na miejskim deptaku albo jakieś kolekcjonertwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklista32 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Rusza sie na luzie Edytowane 2 Stycznia 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 A jak wyłączysz elektrykę (o ile się da)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklista32 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Da sie Edytowane 2 Stycznia 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Kompletnie nie moja bajka. Ciężkie i z dziwaczną pozycją za kierownicą, ale co kto lubi Mi to bardziej przypomina elektryczny motorower / motocykl niż elektryczny rower. Jak to mawiają - ''każda potwora znajdzie swego amatora'' Jako elektryczny motocykl / motorower - spoko. Jako elektryczny rower - zdecydowanie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Fajny ;-))) ale pewnie się nie łapie w żadne normy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Z wyglądu fajny i tylko to, ale pewnie nabywcy o to tylko chodzi bo z jazdą rowerem nie ma nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ekhm, kryptoreklama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Reklama, ale słabo wycelowana bo na tym forum to klienta na To COŚ raczej nie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyklista32 Napisano 3 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Kryptoreklama?? Pokazałem swoj rower a skoro jestem z niego zadowolony to o nim pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Ciekawa linia, fajnie wyglada tylny widelec. Ale skoro juz wazy tyle co czolg to moglby miec chociaz blotniki, choc z drugiej strony w deszczu nikt sie nie lansuje a do lansu zostal stworzony. Zasieg na baterii tez nie jest problemem, bo lans na ogol odbywa sie wokol komina. Osiedle obok to juz max. No chyba, ze to nie do lansu, to w takim razie kiedy pierwsza setka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 (edytowane) 20 godzin temu, michalr75 napisał: Ten watek to chyba jakas reklama Rower designerski bez dwoch zdan, mi sie podoba sama forma. Na bank reklama. Widać z marszu: zdjęcia typowo katalogowe,świeżak na forum. Szkoda,że firma niewłaściwie podchodzi do ew. klientów i już na starcie kity wciska. Rowerzyści to nie laski od paznokci, które łykają każdy kit. Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Janu_sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prekompilator Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Może podaj jakieś parametry tego roweru, żeby można było napisać, co o nim sądzić. 35 kg - to cholernie dużo. No i trochę miejsca na sakwy pod ramę jest mało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 A ja proponuje coś bardziej przyziemnego.. widzieli Panowie ? https://www.emtb-news.de/news/en/canyon-neuron-on-test/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi