buczo Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Pytanie jak w temacie. Mam możliwość kupienia lekko używanych Hayesów Sole z Gianta AC od kuzyna. hample są w dobrym stanie - wiem bo jeździłem na tym rowerze. I teraz sprawa jest taka : W swojej Tass mam założone Avidy SD3 do których musze kupić przynajmniej jedną parę klocków. Ponieważ myślałem o Koolstopach wyniosło by mnie to 1/4 ceny Hayesów. Tassajara ma koła przygotowane pod tarcze więc yu nie ma problemu. Hayesy mają za to prawie nie zużyte klocki i jak wspominałem są niezniszczone. Muszę przyznać, że solidnie się nad tą ofertą zastanawiam ale chciałbym jeszcze zasięgnoąć waszej rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Niezły dylemat bo komplet za 200zł to niezła okazja ale działanie tych hampli pozostawia wiele do życzenia. Po pierwsze mają 1 klocek ruchomy, po drugie są słabsze od MX2, BB5, Black Boxów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 jelsi juz owa o black boxach to bardzo fajne hample - 2 ruchome klocki i po odpowiednim wyregulowaniumiazdzaca sila hamowania !! polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Jabym kupił (o ile jest w dobrym stanie) i sprzedał 50 albo 100zł drożej. Bo nówka na jedno koło kosztuje chyba ok 220zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Nie nie oplaca sie bo to marny hamulec - jedynie oplaca sie kombinatoryka Ciacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.