mane Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam. Denerwuje mnie spadający łańcuch w nieodpowiednich momentach, więc postanowiłem kupić napinacz. Ale tu pojawia się pytanie - jaki? Posiadam suport Truvativ giga pipe dh, korbę z blatem 32z (tylko tego używam), brak przerzutki. Szukam napinacza mocowanego pod suport. Myslałem na początku o napinaczu Truvativ Boxguide, ale znalazłem informacje, ze obsługuje blaty 34-46z, więc raczej odpada. Czytałem też o Truvativ Shiftguide, i wyczytałem, że najlepiej działa z dwoma blatami i przerzutką, ale za to jest na 32z... no ale nie chcę dwóch blatów i przerzutki... Stąd pytanie czy Shiftguide da radę z jednym blatem? Ewentualnie proszę o propozycje napinaczy pod 32z mocowane pod suport (coś w rodzaju boxgiude, cena około 150zł). Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 PM soho Mexicana (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Napinacz NOPE Black Box- http://www.allegro.pl/item140758330_napina...1_zlotowki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Zaraz po napisaniu tematu znalazłem stronkę pmsoho.com i od nich zamawiam Dzięki za odpowiedzi. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 mane, mógłbyś napisać jak ci sie sprawuje napinacz, bo mam zamiar zamówić sobie taki sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Napinacz sprawuje się dobrze. Jest dość głośny, ale mi to nie przeszkadza a wręcz nawet podoba mi sie ten dźwięk. Ogólnie jako napinacz spełnia swoją rolę Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Dziex, zamówione W czwartek powinien być więc zamontuje i zobaczymy jak to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 a wie ktos moze czy pm socho lub BOP NAK NAK bedzie dzialac po zamontowaniu na ISCG ?? dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.