Skocz do zawartości

[Amortyzator] MarkaXX modelXX - problem z nie obijaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam problem z amortyzatorem zoom w rowerze Kross hexagon x2 problem polega  na tym że nie odbija można to naprawić czy trzeba nowy?

Jeśli nowy to jaki mam budżet ok 200 zł

Napisano

Co znaczy nie odbija? Naciskasz go i nic się nie dzieje? Wrzuć zdjęcie goleni.

Napisano

Jeśli się wjedzie w jakiś rów to aby amortyzator był Tak jak powinna trzeba szarpnąć kierownicą a zdjęcie dam jutro

Napisano

Oho, zaczyna się. Za 200 zł to sobie możesz poskakać na skakance.

Przy okazji pewnie właśnie została wyjaśniona przyczyna dlaczego amortyzator nie odbija.

Napisano

Ja nie mogę, znowu... To nie jest rower do skakania. Do skakania to od biedy bmx, docelowo dirt, czyli ok. 2500 za nowy, używany taniej. Za dwie stówy to dostaniesz podstawowy kask, a nie amortyzator.

Napisano

Albo podałeś zły link albo OLX się wysypało.

Napisano

https://www.olx.pl/oferta/dartmoor-street-fighter-14-demo-fuzz-hornet-CID767-IDxCykI.html teraz działa. Ale nie warto - za 1500 można kupić coś na chodzie, a tu jest jakiś niewiadomy widelec i reszta przypadkowo posklejana. 

A coś innego? Jest tego masa, wszystko w mniejszym bądź większym stopniu zmęczone życiem, musiałbyś szukać czegoś w miarę blisko i podjechać z kimś kumatym obejrzeć, żeby nie kupić roweru do którego trzeba będzie na starcie sporo dołożyć. 

A do Hexagona trzeba dać jakiś używany prosty widelec sprężynowy za kilka dyszek i sprzedać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...