LUKISQ Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Mam problem z amortyzatorem zoom w rowerze Kross hexagon x2 problem polega na tym że nie odbija można to naprawić czy trzeba nowy? Jeśli nowy to jaki mam budżet ok 200 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Co znaczy nie odbija? Naciskasz go i nic się nie dzieje? Wrzuć zdjęcie goleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKISQ Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Jeśli się wjedzie w jakiś rów to aby amortyzator był Tak jak powinna trzeba szarpnąć kierownicą a zdjęcie dam jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Możliwe że się zablokował. Szczegółów dot. naprawy nie znam bo robią to na gwarancji. Jak nie masz to raczej coś innego musisz kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKISQ Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Ale jaki mam 200 zł a ja lubię sobie poskakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Oho, zaczyna się. Za 200 zł to sobie możesz poskakać na skakance. Przy okazji pewnie właśnie została wyjaśniona przyczyna dlaczego amortyzator nie odbija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Ja nie mogę, znowu... To nie jest rower do skakania. Do skakania to od biedy bmx, docelowo dirt, czyli ok. 2500 za nowy, używany taniej. Za dwie stówy to dostaniesz podstawowy kask, a nie amortyzator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKISQ Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 A jakiś używany rower ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Za 200 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKISQ Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Nie ,mogę jakiś hajs dozbierać Np jakiegoś dirta Uzywanego rzecz jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKISQ Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Coś takiego by się nadawało ? https://m.olx.pl/oferta/dartmoor-street-fighter-14-demo-fuzz-hornet-CID767-IDxCykI.html/#position=2&page=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Albo podałeś zły link albo OLX się wysypało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKISQ Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Mi działa Coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 https://www.olx.pl/oferta/dartmoor-street-fighter-14-demo-fuzz-hornet-CID767-IDxCykI.html teraz działa. Ale nie warto - za 1500 można kupić coś na chodzie, a tu jest jakiś niewiadomy widelec i reszta przypadkowo posklejana. A coś innego? Jest tego masa, wszystko w mniejszym bądź większym stopniu zmęczone życiem, musiałbyś szukać czegoś w miarę blisko i podjechać z kimś kumatym obejrzeć, żeby nie kupić roweru do którego trzeba będzie na starcie sporo dołożyć. A do Hexagona trzeba dać jakiś używany prosty widelec sprężynowy za kilka dyszek i sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKISQ Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Ok a mógłbyś czegoś poszukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Przykro mi ale nie mam czasu przewalać kilkudziesięciu ofert, zerknij na rowery typu dirt i ewentualnie podrzuć jakieś ogłoszenia do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKISQ Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.