Macheroni Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Witam, nie jestem do końca pewien czy wybrałem dobry dział itd. Otóż planuje w najbliższym czasie zakupić rower, nie orientuje się kompletnie w temacie ale 2 znajomych stwierdziło że mogą mi sprzedać swój rower za 1400 zł. Merida T3 Speeder z przebiegiem około 3500KM oraz Kellys Cliff 90. Który z tych rowerów lepiej wybrać (przyjmijmy że są w dobrym stanie technicznym) a może warto kupić coś innego? Planuje jeździć bardziej "turystycznie" czyli drogi rowerowe, wiejskie, polne itd. Bez jakiegoś wielkiego napinania się z prędkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 11 minut temu, Macheroni napisał: Merida T3 Speeder z przebiegiem około 3500KM oraz Kellys Cliff 90 To są dwa różne rowery... Merida to taki miejsko-szosowy przecinak, Kellys to typowy cross z amortyzatorem , który w założeniu ma dawać też radę w lekkim terenie. 14 minut temu, Macheroni napisał: przyjmijmy że są w dobrym stanie technicznym I jeszcze trzeba by przyjąć że oba rowery będę ci pasować jeśli chodzi o wielkość ramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi