Michal2209 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Wiem że to są " słabe " rowery ale potrzebuje tylko do przejechania z punktu A do punktu B a nie jakieś ściganie się setki kilometrów, czasem sobie wjade do lasu pojeździć i zastanawiam sie nad jednym z tych rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 A nie chciałbyś Rockridera 520 z Decathlonu? W podobnej cenie znacznie lepszy rower - napęd z kasetą, sensowne przerzutki (a nie najniższe Shimano). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2209 Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Chodzi o to że te rowery mam do wyboru od znajomego po tysiąc złoty a nie za cene ze sklepu, jeszcze mam do wyboru Kross Hexagon R3 i chciałbym się dowiedzieć który z nich jest najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Ciągle Rockrider za 1300zł wypada najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2209 Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 23 godziny temu, MikeSkywalker napisał: A z tych trzech to który? Nie chce roweru z decathlonu, wiem że to jest trochę płytki pogląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Jakbym musiał, to Esprit 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Jak teraz patrzę to widzę że Giant jest na kasecie, do tego z rozbieralną korbą - zdecydowanie celowałbym w Revela. Nie wiem czemu mi się przywidziało że tam też jest wolnobieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2209 Napisano 30 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 49 minut temu, MikeSkywalker napisał: Jak teraz patrzę to widzę że Giant jest na kasecie, do tego z rozbieralną korbą - zdecydowanie celowałbym w Revela. Nie wiem czemu mi się przywidziało że tam też jest wolnobieg. Okej, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal2209 Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Jeszcze mam do wyboru kross hexagon v8, jest lepszy od tego gianta czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Ma hamulce hydrauliczne - to w sumie największa różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.