dan_13 Napisano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Witam, chcę pojechać na moją pierwszą wyprawę na Hel, ze Świętokrzyskiego, dokładnie z Kielc. Szukam chętnych osób. Kogoś kto już był albo kogoś kto chce pojechać pierwszy raz. Dokładny termin do ustalenia ale na pewno będzie to czerwiec, lipiec albo sierpień 2019. Piszcie śmiało to wszystko zaplanujemy i dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s100dnia Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Hej, ja planuje trasę KRAKÓW-HEL właśnie w czerwcu (ew. lipcu). Fajnie by było zebrać ekipę 3-4 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0k0 Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Cześć, macie już jaki zarys trasy, preferujecie asfalt czy szuter, zwiedzanie miast? Może był bym chętny z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s100dnia Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Ja dopiero zaczynam badać temat. Celuję w trasy omijające ruchliwe drogi żeby się nie przepychać z ciężarówkami. Zwiedzanie raczej odpada bo będę miał napięty terminarz (pewnie max 10 dni). Nie wiem jeszcze ile jestem w stanie dziennie przejechać bo do tej pory głównie śmigałem po Krakowie. Od wiosny dalsze treningi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan_13 Napisano 15 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Ja moją szosą to tylko drogi asfaltowe. Miasta nie koniecznie musimy zwiedzać, moim celem jest jedynie dojechać na Hel. Trasa to właśnie lepiej byłoby mniej ruchliwymi drogami ale wiadomo, że głównych dróg się nie uniknie. Jeżeli chodzi o nocleg to myślałem po prostu o spaniu w jakiś tanich hotelach, czy tego typu noclegach. Nie w namiocie, żeby było mniej bagażu. To jest nas już trzech, odpowiednia liczba. Wypowiedzcie się na temat tego co pisałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garuda Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 mniej więcej od 3-4.06 do ok 14.06 trasa Wisła-Gdańsk trekingami i swój namiot, wstępnie 2-3 osoby od nas ktoś ma ochotę się podczepić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koba33 Napisano 21 Maja 2019 Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Mi pasuje w każdym miesiącu, ale od 9 do końca miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi