uysy Napisano 20 Grudnia 2018 Napisano 20 Grudnia 2018 Sprzedam Holdsworth Stelvio Przełaj/Gravel/Tour rama stalowa CroMo kupiony w czerwcu 2017r (oczywiście mam do tego dokumenty). Rower sprzedaje z 2 kompletami opon (28mm oraz 32mm), błotnikami SKS Bluemels (tak jak na zdjęciach, z pedałami które do niego dostałem (nie te co na zdjęciach). Niestety jakiś burak prawdopodobnie próbował go ukraść i szarpał się z U-LOCKiem co widać na górnej róże (2 malutkie odpryski). Na zdjęciach kierownicy (owijki) widać że kot też chciał pojeździć, owijki nie zmieniałem bo ta jest całkiem przyjemna i nie przeszkadza to w trakcie jazdy. Dodaję nową owijkę jak ktoś będzie chciał zmienić - lub mogę wymienić na życzenie zainteresowanego. Rozmiar M (53cm) ~170-185cm wzrostu. Oddam za 2600zł (odbiór Wrocław). Informacje praktyczne: - Bez błotników wchodzą spokojnie opony 700c x37mm, 700c x40mm nie sprawdzałem bo nie mam takich. - Aktualnie założone są opony 700c 32mm razem z błotnikami. - Bagażnik z decathlonu pasuje bez problemu. - Rower w miejscach gdzie dotykają linki / łańcuch jest oklejony specjalną przezroczystą taśmą. 2 komplety opon Hutchinson Nitro 2 Wired Tyre 700c 28mm - nowe Schwalbe Road Cruiser 700c 32mm - założone Stan techniczny bardzo dobry, rower sypiał ze mną w sypialni ;). Przebieg około 1000-1500km. Dane techniczne: Rama stalowa CroMo - double butted steel. Klamkomanetki (Nowa Sora model na rok 2017, przewody prowadzone pod owijką) Shimano Sora R3000 STI Lever 2 Speed Shimano Sora R3000 STI Lever 9 Speed Hamulce Tarczowe, Tarcze Hamulcowe, adaptery Avid BB5 Road Mechanical Disc Brake Direct Mount Avid BB5 Road Mechanical Disc Brake Direct Mount Avid Clean Sweep G2CS Rotor 160 mm 6 Bolt Sram Disc Brake Mount Adaptor Post mount to 0IS Sram Disc Brake Mount Adaptor Post mount to 20IS Kaseta Shimano CS-HG400 9 Speed Cassette 11-32T Korba Shimano Sora R3000 Chainset With BB 170mm 50-34T Łańcuch KMC X9-93 Speed Chain Przerzutka Przednia i Tylna (Sora na rok 2017) Shimano Sora R3000 Front Mech Band on 31.8mm Shimano Sora R3000 9 Speed Rear Mech Medium Cage Siodło Selle Italia X1 Lady Saddle Black Mostek Kalloy Uno Alloy Stem 31.8mm 80mm Opony Hutchinson Nitro 2 Wired Tyre 700c 28mm - nowe Schwalbe Road Cruiser 700c 32mm - założone Koła Gipiemme Roccia Equipe 700c29 Inch Disc Wheelset Black Stery FSA Orbit MX Headset 1 18 inch Black External
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.