KNKS Napisano 28 Grudnia 2018 Napisano 28 Grudnia 2018 Dziwi mnie, że skoro temat zbacza na indywidualne cechy rowerów XC, nikt nie zasugerował Mondraker'a Podium. Cholernie drogi, cholernie ładny i przynajmniej nikt nie powie, że amputowano mu prawą cześć amortyzatora Za 12999 z SID'em w wersji z "przestarzałą" jedenastką spod znaku NX , a za 17999 dostaniemy mix dwunastki GX i X01 amortyzowaną przez 32 Float. Okazja...Nie wiem jak wygląda sytuacja z rabatami na Mondrakera, nie wiem jak wygląda obsługa gwarancyjna, ale twierdze że ten model wygląda jak milion dolarów. Przynajmniej przy moich plebejskich Trek'ach i Scott'ach Co do oceny Ocho to proponuje poczekać i przetestować ów wiekopomny wynalazek na dniach otwartych i innych testach, kiedy to Cannondale udostępni zwykłym zjadaczom chleba nowe FS-I. Czas pokaże.
sero2004 Napisano 31 Grudnia 2018 Autor Napisano 31 Grudnia 2018 Dokładnie . Temat lefty ocho jest wielka niewiadoma . A jest to kluczowe przy zakupie roweru
grzechu1984 Napisano 31 Grudnia 2018 Napisano 31 Grudnia 2018 Ja powiem tak, co do pracy lefciaka to wiem tylko tyle ile widziałem na zawodach ( cannondale scalpel ), jechałem za gościem kilka kilometrów wpatrując się w lefciaka, chodziło to masakrycznie płynnie, wątpię aby to były tylko halucynacje, muszę kiedyś dorwać cannona na testy Osobiście wolałbym przepłacić trochę i kupić to co powoduje że gdy widzę rano rower to gęba się śmieje Niestety ceny cannonów są dosyć wysokie
sero2004 Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Napisano 1 Stycznia 2019 Ale Ty mówisz chyba o Lefty 2.0 a nie najnowszym Ocho
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.