lizardlair Napisano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Pojawiła się nowa rama w ofercie Accenta tj. Cyclone. Rozmiarówka jest dość skąpa, co byście brali przy wzroście 174 cm i 79cm przekroku i agresywnej geometrii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Według mnie, maksimum S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 A według mnie to przy tego typu rowerze to już zartów nie ma. To nie jest rower do jazdy po bułki, tylko dla ludzi których plecy są jak tzw szwajcarskie scyzoryki i juz "trochę" objeżdżonych. Na moje, nikt z osobników kupujących taki rower na poważnie i do poważnych celow nie zadaje takich pytań, bo wie jak dobrac ramę odpowiedniej wielkosci i zdaje się nie robi się tego przez forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lizardlair Napisano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Hm.. oczywiście mam swój typ rozmiaru...ale zawsze warto usłyszeć opinie innej osoby, nawet z forum gdzie ludzie piszą często głupoty nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.