Skocz do zawartości

[List do Mikołaja] Co byś napisał jakbyś pisał?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
15 godzin temu, durnykot napisał:

( to pytanie ,czy ktoś wie , od jakiego imienia jest skrót Św. ? ),

Światosław. Tak jak Światosław Richter.

• Mod Team
Napisano
10 minut temu, biker_xc napisał:

Zamiast wymyślać głupoty, polecam dać coś od siebie. Oczywiście nie mam do Was pretensji, raczej wolałbym Was zmotywować do chociażby wizyty w takim miejscu z czymkolwiek.

Mam wrażenie ,ze nie do końca zrozumiałeś ten temat.

Wielu z nas pomaga w taki czy inny sposób, często udzielając się w różnych zbiórkach czy imprezach, więc nie ma potrzeby nas motywować i zakładać, że nie dajemy nic od siebie. , bo w wielu przypadkach to krzywdząca opinia.

Czasami warto popatrzeć na obecny obraz świąt z dużym przymróżeniem oka. 

Napisano

A ja bym poprosił, żeby nie clili drobiazgów ciągniętych od Chinola. I żeby bikera_xc nie wpuszczali już do domów dziecka, bo później fiksuje. :)

Napisano

Ja bym chciał nowe kolana. I lekkie koła bo mi projekt w miejscu stanął. No i myk myka. Albo fajną pracę żeby mnie na to wszystko było stać, to wtedy sam sobie kupię :D

Napisano
2 godziny temu, Pietern napisał:

A ja bym poprosił, żeby nie clili drobiazgów ciągniętych od Chinola. I żeby bikera_xc nie wpuszczali już do domów dziecka, bo później fiksuje. :)

3 godziny temu, durnykot napisał:

Mam wrażenie ,ze nie do końca zrozumiałeś ten temat.

Wielu z nas pomaga w taki czy inny sposób, często udzielając się w różnych zbiórkach czy imprezach, więc nie ma potrzeby nas motywować i zakładać, że nie dajemy nic od siebie. , bo w wielu przypadkach to krzywdząca opinia.

Czasami warto popatrzeć na obecny obraz świąt z dużym przymróżeniem oka. 

Na szczęście że mną wszystko ok. Obecne święta są mocno komercyjne i zapominamy o tym co ważne. Tylko o to mi chodziło.  Cieszę się, że się udzielacie. Jeszcze raz Wesołych Świąt 

PS. Chciałbym więcej czasu na rower i br-m8000 ;)

Napisano

A ja marzę o tym, aby ludzie jadący po DDRkach myśleli trochę o innych użytkownikach DDR.

PS. biker_xc i michuuu podpisują się pod Waszą inicjatywą obiema rączkami

Napisano

Jak pisać to do Gwiazdora bo on ci NASZ a nie jakiś tam imigrant z Turcji co to najwyżej kebaba zrobi ;). A pisałbym o lepszą kondychę i mykmyka. Albo jak ma być po bandzie to tandem by moja połówka nie narzekała, że za daleko, za szybko, pod górkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...