Mod Team michuuu Napisano 19 Grudnia 2018 Mod Team Napisano 19 Grudnia 2018 Teraz, biker_xc napisał: wolałbym Was zmotywować Może admin nie usunie: https://www.siepomaga.pl/matyldaklimowicz abstrakcyjna kwota ale brakuje chociaż już niewiele. Żal patrzeć na walczących rodziców. Zachęcam.
gocu Napisano 19 Grudnia 2018 Napisano 19 Grudnia 2018 15 godzin temu, durnykot napisał: ( to pytanie ,czy ktoś wie , od jakiego imienia jest skrót Św. ? ), Światosław. Tak jak Światosław Richter.
Mod Team durnykot Napisano 19 Grudnia 2018 Autor Mod Team Napisano 19 Grudnia 2018 10 minut temu, biker_xc napisał: Zamiast wymyślać głupoty, polecam dać coś od siebie. Oczywiście nie mam do Was pretensji, raczej wolałbym Was zmotywować do chociażby wizyty w takim miejscu z czymkolwiek. Mam wrażenie ,ze nie do końca zrozumiałeś ten temat. Wielu z nas pomaga w taki czy inny sposób, często udzielając się w różnych zbiórkach czy imprezach, więc nie ma potrzeby nas motywować i zakładać, że nie dajemy nic od siebie. , bo w wielu przypadkach to krzywdząca opinia. Czasami warto popatrzeć na obecny obraz świąt z dużym przymróżeniem oka.
Pietern Napisano 19 Grudnia 2018 Napisano 19 Grudnia 2018 A ja bym poprosił, żeby nie clili drobiazgów ciągniętych od Chinola. I żeby bikera_xc nie wpuszczali już do domów dziecka, bo później fiksuje.
Piter233 Napisano 19 Grudnia 2018 Napisano 19 Grudnia 2018 Ja bym chciał nowe kolana. I lekkie koła bo mi projekt w miejscu stanął. No i myk myka. Albo fajną pracę żeby mnie na to wszystko było stać, to wtedy sam sobie kupię
dovectra Napisano 19 Grudnia 2018 Napisano 19 Grudnia 2018 40 minut temu, Piter233 napisał: Ja bym chciał nowe kolana Dla mnie jedno wystarczy.
biker_xc Napisano 19 Grudnia 2018 Napisano 19 Grudnia 2018 2 godziny temu, Pietern napisał: A ja bym poprosił, żeby nie clili drobiazgów ciągniętych od Chinola. I żeby bikera_xc nie wpuszczali już do domów dziecka, bo później fiksuje. 3 godziny temu, durnykot napisał: Mam wrażenie ,ze nie do końca zrozumiałeś ten temat. Wielu z nas pomaga w taki czy inny sposób, często udzielając się w różnych zbiórkach czy imprezach, więc nie ma potrzeby nas motywować i zakładać, że nie dajemy nic od siebie. , bo w wielu przypadkach to krzywdząca opinia. Czasami warto popatrzeć na obecny obraz świąt z dużym przymróżeniem oka. Na szczęście że mną wszystko ok. Obecne święta są mocno komercyjne i zapominamy o tym co ważne. Tylko o to mi chodziło. Cieszę się, że się udzielacie. Jeszcze raz Wesołych Świąt PS. Chciałbym więcej czasu na rower i br-m8000
przemogg Napisano 21 Grudnia 2018 Napisano 21 Grudnia 2018 A ja marzę o tym, aby ludzie jadący po DDRkach myśleli trochę o innych użytkownikach DDR. PS. biker_xc i michuuu podpisują się pod Waszą inicjatywą obiema rączkami
cervandes Napisano 23 Grudnia 2018 Napisano 23 Grudnia 2018 @Punkxtr - melduję, że Mikołaj dotarł i już ogarnął bebechy mojej piasty. Jeszcze raz bardzo dziękuję !!!
Mr. Dry Napisano 24 Grudnia 2018 Napisano 24 Grudnia 2018 Jak pisać to do Gwiazdora bo on ci NASZ a nie jakiś tam imigrant z Turcji co to najwyżej kebaba zrobi ;). A pisałbym o lepszą kondychę i mykmyka. Albo jak ma być po bandzie to tandem by moja połówka nie narzekała, że za daleko, za szybko, pod górkę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.