kazafaza Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Wideł - widać dobrze pomiędzy 3:20 do 3:30 że miejsca na boki jest więcej niż między gumą a koroną. Nie wiem jakie on tam ma mięcho ale podejrzewam, że 2.1" wlezie Ciemna strona bikepackingu i Marin Four Corners - YouTube ...a w ogóle czy @MikeSkywalker nie ma czterech kątów lub ktoś z Jego ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Czyli wysokość widelca 26" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Mam 4C u siebie, dzisiaj byłem nim nawet po kebaba w Sz-nie. Zapraszam obu na browara,to się pomierzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Nie kojarzę nikogo, sam nie posiadam, z chęcią bym przymierzył U mnie z przełajek Escapade, 920 Treka i Stelvio PlanetX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakonos Napisano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Panowie, wideł od 4C przyjmuje oponę 29x2.0 o szerokości dokładnie 50 mm i zostaje w nim bardzo niewiele miejsca na błoto. Szersza może by na upartego weszła (w zalezności od modelu) ale już przy 2.0 błoto ściera lakier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 dzieje się..... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Panie Dzieju, dziarsko się dzieje! Ślicznie by tam wyglądał łańcuszek w oil slick’u ewentualnie takowa owijka np. od Supacaz 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Dobrze prawisz komendancie, jedno drugiemu w parze z trzecim by nie ujmowało, azaliż jak prawisz, dziarsko, ślicznie i ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrionn Napisano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2021 Powitać, do Meridy CC jaka szeroka opona wchodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Stary włoski bagażnik MAS (był ci on tył) dostał nowe życie-wcielenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Ładny.. Nie podoba mi się tylko mocowanie do widelca. Przydało by się coś mniej rzucającego się w oczy, bardziej minimalistycznego. Może da się tą blachę usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakonos Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 @woojjten rower to Pelago Stavanger Outback? https://www.pelagobicycles.com/stavanger-outback.html Bo znalazłem taką ciekawostkę: https://sklep.gkpge.pl/maxim-28-gravel-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 ...a wszystko i tak składane przez te same sprytne żółte rączki, które w zależności od zmiany / dnia tygodnia / widzimisię nadzorcy naklejają takie czy inne logo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Tylko czy w polskim opisie jest błąd? Rama Alu 6061 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Uwaga mam oponą CST Pika, i mam mosty na drodze drogą rowerową do pracy, z mostów i pod mostami złota młodzież szkło tłucze, służby zamiatają. dużo drobinek zostaje, Pika szuka kawałków idealnie dopasowanych na wcisk między klocki i je łapie, opona wtedy cyka, byłem dziś czujny, wydłubałem jakieś dwa kawałki po 30 m cykania. Jeden już penetrował sporo. Z Marathonami.które śmigają na tym odcinku co dziennie nie ma takiego efektu, choć na 7, 8 atmosfer bite. Ale i na matatona super hipera znalazło się tam szkiełko raz na kilka lat jeżdżenia. pika - była ze mną dopiero 3 km pierwszej jazdy, dwa szkła wbite, ale nie do dętki, mam wersję 32 czyli ciut gęściej klocek niż w 38. poza tym fajnie kręci i trzyma. Lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 6 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 (edytowane) 5 godzin temu, krakonos napisał: ten rower to Pelago Stavanger Outback? tak 😉 10 godzin temu, Roballinho napisał: Nie podoba mi się tylko mocowanie do widelca. ale w te blachy zapnę troki i można wielopak browarów przewieść. Pelago montowane jest przez zasada-rowery(Wieluń).......w Polsce. Co do Piki.....cena i berzowy bok to był impuls do zakupu. Zamlekowana jedzie jak szalona w lesie. Pięknie wygląda i tanio kosztuje jak na swoje parametry. Polecam jako złoty środek między trakcją a szybkością. Nie jest to Gravelking...ale jak składasz to szukasz oszczędności Zachwycony jestem Sramem jego pracą i współpracą tegoż z hamulcami Hayes cx. Bajka. Hydraulika to w tym przypadku fanaberja. Sram króluje w gravelu i mtb i kropka. Edytowane 6 Lipca 2021 przez woojj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2021 Dobrze wiedzieć Lada dzień pewnie poskładam w końcu Eskapadę na połączeniu karbonowego Rivala i Hayesów CX właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Mam te Hayesy w Coticu X w połączeniu z SM-RT76 i nie mogę się do niczego przyczepić. Świetne zaciski. @woojj Gdzie kupiłeś samąramę? W ofercie jest coś, czego szukam od dawna dla żony - Pelago Aristo. Potrzebuję tylko samego żelastwa, bez reszty klamotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielson Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 20 godzin temu, kazafaza napisał: ...a wszystko i tak składane przez te same sprytne żółte rączki, które w zależności od zmiany / dnia tygodnia / widzimisię nadzorcy naklejają takie czy inne logo raczej polskie milordzie! ZTCP to wychodzi z montowni w Wieluniu (ZASADA-Bikes). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 ...i tam te ramy spawają / lutują czy tylko ubierają w graty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 tylko montują, kupiłem rower rozebrałem na graty- rozsprzedałem. W dobie braku szpeju to zrobiłem dobry interes 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Pelagię kupiłeś tutaj czy w Finlandii itp. ? Kilka lat temu przedawali żółte framesety Stavangera, ale pozostałe modele tylko w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Rama za pięć złoty? U mnie Rustyfarie czeka na zamontowanie przedniego hebla - dzięki @RafalxM wracam powoli do BB7r po tym jak jeden z tłoczków w Spyre padł nieruchawy. Chyba dziś nastąpi montaż a jutrem objazd. Nadal poszukuję jednego czarnego BB7 road, gdyby ktoścoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Framesety Ronina w trzech rozmiarach: https://allegro.pl/uzytkownik/republicbikes?string=ronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2021 Pelagosa kupiłem jako Maxima. Jak czasem coś im zostaje z produkcji to sprzedający to pod własnym brendem. Takie resztki, bez naklejek Pelago za to z naklejką Maxim. Trzeba się mocno znać w temacie żeby to ogarnac i kupić. Dużo w tym pomocy regionalnego managera od Zasady..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi