Sobek82 Napisano 11 Maja 2022 Udostępnij Napisano 11 Maja 2022 Albo co by się mogła rozlatać bo po co chińczyk owi sztywność. Jakie znowu dziury i w jakim użytecznym zakresie 11-13-15-18-21-24-28-32 To jest cztero rzędowa kaseta 11-18-24-32 🤗😉 To będzie mój kolejny zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Gravelatte Ja Pan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 @Sobek82 To Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 812 zamówiona, breezer będzie przechodził lifting. Jakby było moje wylądowało by w galerii, pewnie z kilkunastoma zdjęciami. Z resztą trójblatu u mnie się nie spodziewaj. GT jak się okazja nawinie, przygarnę i przytulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Maja 2022 Udostępnij Napisano 12 Maja 2022 Byłoby o wiele łatwiej polować na retroGraTy mając wzrost przeciętnego mieszkańca kraju kwitnącej wiśni. 🥷 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 Bieda dream o gravel'u po bułki od Romet'a https://m.romet.pl/Rower,FINALE,10,817,818,15676,2022.html#808000-48 Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 Ten Romet był prezentowany chyba z rok czy dwa lata temu. Jeszcze nigdzie nie widziałem, żeby był dostępny. Kilka razy pytałem o dostępność rometa i też nie dostałem żadnej odpowiedzi. Więc jak na razie to widziałem go tylko na zdjęciach promocyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) @100lar3kJest na allegro w kilku rozmiarach. Edytowane 28 Maja 2022 przez Sobek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100lar3k Napisano 28 Maja 2022 Udostępnij Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) To mnie zaskoczyłeś. Chociaż w sumie ostatni raz sprawdzałem dostępność w zeszłym roku. Edit. Właśnie sprawdziłem są rzeczywiście. Pamiętam jak sprawdzałem w katalogu rometa jak je wprowadzili to cena wynosiła około 2700. A tu widzę, że cena mocno podskoczyła Edytowane 28 Maja 2022 przez 100lar3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2022 Czy ktoś z obecnych miał styczność z hamulcami Hayes CX Pro? Jedyna w sumie recenzja na bikeradar generalnie chwali, nie licząc śruby mocującej linkę (którą to można zmienić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Mylnyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalconHeavy Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Wolę takie sprzęty: https://www.facebook.com/dajnemo/photos/pcb.5468706319916772/5468700733250664/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) 8 godzin temu, MikeSkywalker napisał: Czy ktoś z obecnych miał styczność z hamulcami Hayes CX Pro? Ja mam normalne CXy, nie jestem pro ;). Nie wiem, czy one się czymś różnią poza wagą i tymi czerwonymi pierdółkami. Nie przyglądałem się. Jak coś, pytaj. Może pomogę. Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez Roballinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Obawiam się najbardziej gięcia tarczy, bo to pamiętam z czasów mechaników z jednym ruchomym klockiem. Występuje? Da się coś z tym zrobić odpowiednim tarczami czy coś? Bo z Hayesow zawsze byłem zadowolony ale dzwonić dzwoniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Mi się tam nic nie gnie czy to przy bb5 czy br-375, dylatacja między klockami jest o włos więc przy zaciskaniu blokuje tarczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Mogę to potwierdzić. Oprócz hayesów mam jeszcze w Gienku i w fitnesie żony BB7. Wszędzie jest jeden nieruchomy klocek i jeszcze nic mi się od tego nie wygło. Współpracują one z różnymi tarczami. Mam Avidy G3, Shimano RT86 i byle jakie RT54. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Gięcie jest nie problem, problem jest praca w ulewie w terenie jak wokół Sulejmana, nieruchomy klocek drze wodę z piachem długo i namiętnie, dobrze ustawione hydrauliki są cichsze Dla mnie zagadką są dwustronne mechaniki i mam ochotę na test. W dodatku Spyre C może bardziej lubić bagażnik niż bb7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Nadal mam na wydanie jednego Spyre C w zamian za czarne BB7. Nawet gdzieś drugie drugie Spyre C w rozsypce miałem - z powodu leniwego tłoczka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) To musimy się spotkać, mam czarne Bb7 komplet ale przód używam, także jeden jest wolny!!! Ale jaką dasz recenzję? Czy poza estetyką jest różnica w działaniu? Czy rzeczywiście może byc więcej miejsca na bagażnik ( day one) Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez itr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Miałem wrażenie, że spyrowana modulacja jest lepsza ale potrzeba o wiele większej siły ścisku żeby mnie zatrzymać. Z BB7 nie miałem problemów nigdy (w Krampusie po dziś, w Marino był klon) a jeden tłoku w Spyrze się zaciął był. Niedoświadczywszy tegoż w awidzie. Co do miejsca ekstra to tak być może choć nie bagażowałem dla porównania, korpus jednak jest bardziej kompaktowy. Możliwe zatem, że uwolni nieco przestrzeni...mogę Ci go posłać jeśli pospieszny jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Jestem powolny powolny kwadrat, zaraz Bb7 mtb po równo jeż z Spyre C szosowym w ciągu? Z jaką klamką spyre C był gumowaty??? W tej chwili mam tektro i avid BB7 road, działa ze 160 mm Jest ok. Z klamką od Canti sztywną, mój bb7 road miał tarczę 180 i działał jak ta lala. W Tytusie zawstydzającym Fulu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Nie równy jeż byłby gdyby emtebecznego BeBecha jego równać do Spyrali. Miałem "road'y" na klamkach Tektro tych szerokich singlowych (wrócę w pielesze to sprawdzę cyferki). Cokolwiek kablowałem, to zmianie uległy jedynie zaściski i dlatego tak twierdzę j.w. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 12 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 No to troszkę mnie panowie uspokoili. U mnie w kartonie leżą zwykłe CX, które z tego powodu że pasują wizualnie do korby CX muszą być, jakie by nie były. Ale CX Pro z kolei powinny ładnie zagrać w Stelvio, stąd wziąłem je pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 24 Września 2022 Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Zastanawiam się nad zmianą kół z 700 na 650, tak żebym mógł wrzucić grubsze laczki. Czy obręcz o wewnętrznej szerokości 30 mm nie będzie zbyt "obfita" dla opon 650x47? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Września 2022 Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Powiem tako na 25 mam 2,8" A speszial 4 ju zdjąć surly 3" z Cruiser'a 35mm i założyć speed rajd 42c Jest trochę ponad wymiar bo prawie 43,4916523mm Pozdrow'er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi