Roballinho Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Czy oprócz długości są jeszcze jakieś różnice między wersją męską, a damską tego siodła? Czy ktoś z forumowych maczo użytkuje damskie siodło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Ze specyfikacji wynika że jest też różnica w szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 13 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Ale to jest zaledwie, mało istotny, 1 milimetr. Bardziej jestem ciekaw, czy są jakieś różnice konstrukcyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Od dłuższego czasu obserwuję że w mojej gminie jest więcej kobiet które mają trzykrotnie większe cztery litery od mojej macho literówki, a niektóre jawnie użytkują rowery, tak więc ja bym brał co mi by lepiej pod literą pasowało. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.