eltomek Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Hej, Nie jestem pewien czy to właściwe miejsce, mam pewien problem z amorkiem RS Revelation RC 130mm, z którym nie zgadza się serwis. Chciałbym porozmawiać z kimś, kto posiada ten amortyzator i mógłby wykonać prosty test. Albo faktycznie jest tak, jak twierdzi serwis (regulacja debounce nie ma wpływu na debounce), albo mój amorek jest uszkodzony. Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 No przecież już zakładałeś taki temat, nie dostałeś tam jasnej odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltomek Napisano 12 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 (edytowane) No niestety nie dostałem, wniosek z tamtego wątku jest sprzeczny z tym, co mówi serwis. Ale brak mi już argumentów w rozmowie z serwisem, dlatego zamiast opierać się na domysłach chciałbym po prostu porównać dwa Revelation. Okazało się ponadto, że w sklepie, gdzie nagrałem filmik z porównania "takich samych" amortyzatorów sprzedawca pomylił Revelation z Sektorem (oba w tej samej czarnej stylizacji), więc rozmowy z serwisem w żaden sposób mi to nie ułatwiło. Edytowane 12 Grudnia 2018 przez eltomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi