Kacper2003 Napisano 11 Grudnia 2018 Napisano 11 Grudnia 2018 Witam nie wie ktoś jaka jest dlugosc rury amortyzatora w dartmoor hornet 2019? (Ile cm) Cytuj
Tatanka Napisano 11 Grudnia 2018 Napisano 11 Grudnia 2018 Nie znam tej długości , ale jeśli Ci to pomoże , to z grubsza można wyliczyć. Główka ramy ma 120 mm ,między mostkiem a główką ramy podkładka ok 10 mm oraz mostek ok 40 mm. Daje to ok. 170 mm. Cytuj
Kacper2003 Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Napisano 11 Grudnia 2018 Dobra dzięki wielkie. A doradzisz czy jest sens złożyć rower (praktycznie złożyć od zera ) dartmoor hornet pro 2019?(mam tylko kasete i przezutke) czy raczej kupic jakiegoś fulla? Cytuj
Tatanka Napisano 11 Grudnia 2018 Napisano 11 Grudnia 2018 Składanie roweru niemal zawsze wychodzi drożej niż kupno gotowego. Do tego trzeba mieć narzędzia i wiedzę , żeby nie wtopić niepotrzebnie kasę w części które nie pasują. A co do fulla , to sam musisz wiedzieć co potrzebujesz. Ja bym nie kupił Cytuj
Kacper2003 Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Napisano 11 Grudnia 2018 Dobra dzięki wielkie. A doradzisz czy jest sens złożyć rower (praktycznie złożyć od zera ) dartmoor hornet pro 2019?(mam tylko kasete i przezutke) czy raczej kupic jakiegoś fulla? Po prostu ja potrzebuje roweru do czystego enduro nie do dh czg do czegośinnego lecz do enduro . Niektore czesci mam niektore musialbym dokupić ale czy jest sens dokupywac czy nie lepiej kupic nowy rower? I czy hardteil mi wystarczy czy lepiej full? Cytuj
Tatanka Napisano 11 Grudnia 2018 Napisano 11 Grudnia 2018 Kwestia jakie masz te części. Wcześniej pisałeś o kasecie i przerzutce. To za mało żeby opłacało się składać. Sorry , ale nie doradzę w sprawie full czy hardtail. Cytuj
Dokumosa Napisano 16 Grudnia 2018 Napisano 16 Grudnia 2018 Nie lepiej poszukać takiego roweru już złożonego? Używaka w dobrym stanie kupisz za 3-3,5k składanie od zera na nowych gratach i przyzwoitym poziomie to 5-5,5k. No i posiadana kaseta i przerzutka mogą się tu nie przydać (zależy co masz). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi