Kacper2003 Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Witam nie wie ktoś jaka jest dlugosc rury amortyzatora w dartmoor hornet 2019? (Ile cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Rury sterowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacper2003 Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Nie znam tej długości , ale jeśli Ci to pomoże , to z grubsza można wyliczyć. Główka ramy ma 120 mm ,między mostkiem a główką ramy podkładka ok 10 mm oraz mostek ok 40 mm. Daje to ok. 170 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacper2003 Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Dobra dzięki wielkie. A doradzisz czy jest sens złożyć rower (praktycznie złożyć od zera ) dartmoor hornet pro 2019?(mam tylko kasete i przezutke) czy raczej kupic jakiegoś fulla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Składanie roweru niemal zawsze wychodzi drożej niż kupno gotowego. Do tego trzeba mieć narzędzia i wiedzę , żeby nie wtopić niepotrzebnie kasę w części które nie pasują. A co do fulla , to sam musisz wiedzieć co potrzebujesz. Ja bym nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacper2003 Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Dobra dzięki wielkie. A doradzisz czy jest sens złożyć rower (praktycznie złożyć od zera ) dartmoor hornet pro 2019?(mam tylko kasete i przezutke) czy raczej kupic jakiegoś fulla? Po prostu ja potrzebuje roweru do czystego enduro nie do dh czg do czegośinnego lecz do enduro . Niektore czesci mam niektore musialbym dokupić ale czy jest sens dokupywac czy nie lepiej kupic nowy rower? I czy hardteil mi wystarczy czy lepiej full? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Kwestia jakie masz te części. Wcześniej pisałeś o kasecie i przerzutce. To za mało żeby opłacało się składać. Sorry , ale nie doradzę w sprawie full czy hardtail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PowerV3 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Hardtail górą, fulle z rurą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Nie lepiej poszukać takiego roweru już złożonego? Używaka w dobrym stanie kupisz za 3-3,5k składanie od zera na nowych gratach i przyzwoitym poziomie to 5-5,5k. No i posiadana kaseta i przerzutka mogą się tu nie przydać (zależy co masz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi