Gość Napisano 9 Grudnia 2018 Napisano 9 Grudnia 2018 Hej, Sprzedam pedały PD-M8000 do samodzielnego złożenia Rozłożyłem je żeby zrobić serwis, ale w międzyczasie zdecydowałem się na zakup pedałów Crank Brothers. W związku z tym nie składałem ich, bo prawdopodobnie i tak po zakupie każdy będzie chciał zajrzeć do środka i zrobić "po swojemu". Pedały kupiłem 2 czerwca, mają przebieg około 1200km ponieważ w Sierpniu kupiłem szosę i praktycznie nie wsiadałem na MTB, oprócz kilku symbolicznych przejażdżek. Ich stan określam jako bardzo dobry, natomiast mają jedną drobną wadę która nie wpływa w żaden sposób na użytkowanie. Podczas rozkręcania pedałów ześlizgnął mi się klucz z aluminiowej nakrętki wkręcanej w korpus. Postanowiłem je przeszlifować i zaokrąglić rogi, tak żeby nie było widać uszkodzeń ( przedostatnie zdjęcie, oraz ostatnie gdzie są wkręcone w korpus). Żeby uniknąć sytuacji takiej jak u mnie, polecam obkleić nakrętkę cienką taśmą i użyć klucza nastawnego. Do pedałów mogę dorzucić na wszelki wypadek trochę dodatkowych kulek z innego zestawu. Oczywiście w skład zestawu wchodzą bloki. Cena: 120zł; W cenę wliczony jest koszt przesyłki Pobraniowej Pocztą Polską. Poważnie zainteresowanych zapraszam do kontaktu, dogadamy się
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.