turtles86 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Hej. Szukam licznika do roweru w cenie 100-150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Mam i polecam : https://allegro.pl/licznik-sigma-sport-14-16-sts-cad-j-polski-i7705514955.html Kupowałem u tego sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Sigma 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turtles86 Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Właśnie taki wczoraj zgubiłem. Szukam czegoś porządniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turtles86 Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Ta Sigma Sport 14.16 STS CAD wydaje się być w dobrej cenie, tylko zastanawiam się czy ta "kadencja" mi się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Sigmę zgubiłeś? Nie możliwe, chyba z kieszeni? One sie nie wypinają same. Mój młody robui z tym zegarkiem takie chopki, że szok... i chyba prędzej rama padnie w rowerze (bo opony już mu raz strzeliły) niz ten licznik się wypnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turtles86 Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Miałem podpięte dwa convoye s2+ i c8+ często włączałem i wyłączałem c8 który był blisko licznika, pewnie jakoś zahaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Ja też w tym roku zgubiłem Sigmę. To starsze mocowanie (takie jak ma Sigma 1200) było takie sobie. Miałem takie samo w innych licznikach i było ok przez wiele lat, ale w końcu w przypadku tego jednego licznika zawiodło i biedny wypadł na trasie. Nowe mocowanie takie jak w 14.16 jest lepsze. Kadencja się przydaje, też wcześniej nie miałem, a teraz mam i od czasu do czasu sprawdzam. W 14.16 fajna jest też funkcja importu danych do aplikacji Sigmy na telefonie przez NFC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Genzo Napisano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 mam używany Giant neos Pro z uchwytem front bar. jak by Cię interesował to pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Ja posiadam sigmę BC 16.12. Teraz będzie ponad trzy lata i mocowanie nadal działa jak należy. Przeżył zalanie i mycie w izopropanolu, musiałem go rozwalić a potem skleić z powrotem i wciąż działa fajny licznik z pamięcią i podświetleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil29 Napisano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Sigma to sprawdzona marka . Ja swoją pierwsza sigme bc700 wyprałem . Po osuszeniu i wymianie baterii dzialała jeszcze aż nie została uszkodzona mechanicznie. W tej cenie polecam sigme bc 16.16 na kabelku w okolicach 100 cebulaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.