mpac Napisano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Kupię same adaptery do Spyre-C, zgapiłem się przy zakupie zacisków, no i tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marylka69 Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Na ali ostatni śmignęły mi przed oczyma O tych mowa?http://ali.pub/2yhl5y troszkę poczekasz (15dni), ale chyba warto jeśli mają pasować.. Edytowane 11 Grudnia 2018 przez Marylka69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpac Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Dziękuję za info ale sprawa jest grubsza gdyż mam flat mounty, w życiu tego nie doczepię do IS Musze kupić nowe Temat do usunięcia, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi