lichak Napisano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Witam Jako że moje Elixir 5 już nie domagają, głównie tył. Myślę nad wymianą na jakieś lepsze. Hamulce uważam za jedne z najważniejszych komponentów w rowerze więc budżet dość wysoki, zakładam teoretycznie bez limitu. Głównie potrzebne mi do freeride, ale też jeżdżę cały rok z zimą włącznie więc tylko na DOT. Myślę nad czymś czterotłoczkowym. W grę wchodzą nawet najwyższe modele. Nie składam propozycji bo w prawdzie nie mam o tym pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Wybierz coś z listy : https://enduro-mtb.com/en/best-mtb-disc-brake-can-buy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Czyli Hope 3 v4 albo Sram code RSC, i tu mam lekki dylemat, w sumie części zamienne do hope to 7anna załatwi bez problemu. W przypadku sram jak harfa nie ma na magazynie to nie ma, trzeba szukać poza granicami, często poza kontynentem. A o drobne części do sram łatwiej. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Do hope'a praktycznie każdą część bez problemu nabędziesz jak nie w PL to w DE albo UK. Do SRAM zapomnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2018 Zatem teoretycznie wybiorę Hope. Teoretycznie bo się zastanawiam nad tym czy warto zakładać nowe hamulce na zimę, a jak poczekam to może akurat trafi się jakaś dobra promocja albo coś nowego i lepszego. Jeśli się pogorszy stan moich to zamówię. Raczej długo z zamawianiem nie będę czekać bo nie należę do osób cierpliwych. PS A teraz wymienię dętkę z przodu bo właśnie zauważyłem że coś jej zaszkodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.