Pietern Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Teraz, Dziubek napisał: To Simon, możecie dodatkowo 15% oszczędzić https://diodek.pl/znizka-na-latarki-convoy-dla-czytelnikow-diodek-pl/ O! Dziękuję, dobrze wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 To z kim mam gadać? z "diodkiem" Simonem czy jeszcze z kimś innym.... Co do koloru już mam sytuacje rozjasnioną jeszcze jedna mała sprawa i kupujemy... 2.1 czy 2.8 co wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Diodek może pomóc, jak coś chcesz zmieniać w zamówieniu to Simon. Jak Biscotti to bierz 2.8A. Tyle trybów że możesz stopniować moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jak rozpoznać u chinola że sterownik to biscotti? Ludzie masakra, kupić latarkę i gadania na tydzień. Ale przyznam szczerze że można się dowiedzieć coś nowego i ciekawego nie myślałem że aż tak to wszystko skomplikowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Biscotti 12 grup i 55 trybów, standardowy sterownik ma 2 grupy i 3/5 trybów https://diodek.pl/kompendium-wiedzy-na-temat-latarki-convoy-s2/ Podaj link którą latarkę konkretnie chcesz kupić. Bez tego to strzelanie w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Jedyne co jest klarowne to dioda 4C Na rower co lepsze 2.1 czy 2.8 Co z tym srebrem kombinować czy nie? Czy po prostu kupić czarną i punto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietern Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Ty Reks jesteś z Lublina? Bo tu grasuje taki jeden, wypisz wymaluj, tak samo dociekliwy. Może brat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Teraz, Pietern napisał: Ty Reks jesteś z Lublina? Bo tu grasuje taki jeden, wypisz wymaluj, tak samo dociekliwy. Może brat? :):):) no niestety nie ale Lublin znam dobrze zwłaszcza lubartowską ...tam zawsze było ciemno i convoy by się tam przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 4 godziny temu, Dziubek napisał: Biscotti 12 grup i 55 trybów, standardowy sterownik ma 2 grupy i 3/5 trybów https://diodek.pl/kompendium-wiedzy-na-temat-latarki-convoy-s2/ Podaj link którą latarkę konkretnie chcesz kupić. Bez tego to strzelanie w ciemno. https://m.gearbest.com/led-flashlights/pp_154256.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Podłoże alu, czyli szału nie ma. Ale na rowerze da radę. Pasta pod podłoże i tak wskazana. Sterownik 3/5 trybów, ten podstawowy. Moc 2.8 A masz odgórnie narzuconą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 To może podlinkujesz coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Gdyby ktoś był ciekaw, to autor zamówił już modowanego Convoya u kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marylka69 Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Jeśli mogę coś powiedzieć od siebie to kupowałam Convoya S2+ z gearbesta:http://got.by/2yhou6 Tylko wtedy była jakaś promocja za 10,99$ ale to i tak warto. Lepiej dokupić ładowarkę osobno mi się wydaje, bo wszędzie czytam że ta z pseudo zestawu to jakiś żart A używam do jazdy po szosie do pracy i z powrotem, więc ta podstawowa konfiguracja w zupełności wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Juz zamówione i prawie zapłacone w innym źródle. Ma być dioda 3d i 3.04A. 60*20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 3D jest lekko za zimna jak na mój gust na rower. Zgaduję że dostałeś U3 3D? Jeśli to prąd 3.04A to pewnie Dariusz70, bo tylko on przelutowuje AMC na 380mA zamiast 350mA. Upewnij się, że masz kontrolę temperatury z takim prądem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Czy jest U3 tego Nie wiem. Co do prądu odpowiedź brzmi z zabezpieczeniem termicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reks Napisano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Po kilku tygodniach oświetlenie jest i to nie jedno . od lewej : 1) chińczyk " bez nazwy" wraz z pakietem akumulator 4x18650 - ponad godzina na maksymalnym trybie. 2) dwa convoye s2+ w trybie "mieszanym" blisko 2 godziny i jeszcze świeciło 18650 samsung. 3) kdliter Bl70s nie sprawdziłem na maksymalnym trybie podejrzewam około 3-4 godzin przy pakiecie 13600mAh 8xNCR18650 4) skilhunt H03 RC około godzina na maksymalnym trybie 18650 panasonic Chińczyk - prezent od kolegi oświetlenie dobre ale dość nieprzyjemne (trupi kolor) nie polecam. Używam w rowerze miejskim dojazd do pracy i po bułki Convoy - jestem bardzo mile zaskoczony ilością światła i wytrzymałości aku (tylko oryginał) tak małych latarek po modyfikacji . Kolimator 60*20 naprawdę robi swoja robotę na dwóch latarkach w trybie 75% spokojnie można jeździć bezpiecznie w trudnych warunkach. Wyjazdy pod wieczór i powrót w nocy, bardzo wygodne kompaktowe ilość światła zadowalająca Kdliter Bl70s - No to to już jest totalny odjazd oświetlenia, naprawdę warto zainwestować w tak mocne oświetlenie które używam na konkretne dłuższe nocne wyjazdy, ilość światła potężna niestety minus to mocowanie skilhunt H03 RC - malutka sprytna latareczka, typowa czołówka którą do krętych zjazdów mogę polecić w stu procentach. korzystam z niej również jako zwykła latarkę w domu duży plus to magnes i ładowanie bezpośrednio z USB Jestem w trakcie przeróbki mocowania do Kdliter'a i testowania uchwytów do latarek convoy. Bardzo dobry uchwyt na kask do skilhunt H03 to Olight który na kierownice do latarki convoy zupełnie się nie nadaje dobrze trzyma ale trzęsie na dołkach i kamieniach. dziękuje za porady i pozdrawiam - Irek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thepanone Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Która bocialarka jest najlepsza na rower do szybkiej jazdy po lasach? Convoy: -S6 wide -S6 medium -S6 spot -C8+ -S2+ a może inna? Bez chińczyków, bo nie mam czasu. U kogo najlepiej kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.