Gość Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Hej, Kupię pedały PD-M540 ponieważ potrzebuję z nich części. Zależy mi żeby część z dokumentu poniżej oznaczona numerem 2 była w stanie idealnym, najlepiej nigdy nie odkręcana. Także najlepszy byłyby pedały które nigdy nie były serwisowane Niestety uszkodziłem ten element w swoich XT i potrzebuję na wymianę. https://www.paul-lange.de/tradepro/shop/artikel/docs/Explosionszeichnungen/SHIMANO/PD_M8000_3892.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbek84 Napisano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Ile jesteś w stanie zapłacić za sprawne, nigdy nie rozkręcane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Temat nieaktualny. Sprzedałem XT na rzecz Egg Beater. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marylka69 Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 W przyszłości spróbuj podbić do dobrego przedstawiciela Shimano. Kiedyś miałam taką dolegliwość z ośką do WH-R501, żaden pseudo przedstawiciel twierdził że tego nie da się kupić osobno. Trafiłam wreszcie na konkretnego sprzedawcę który w pewien poniedziałek powiedział mi - oj to długo trzeba będzie czekać..na czwartek będzie no i było. Więc może następnym razem tędy droga Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Przedstawiciel Shimano? To znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi