Roballinho Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Czy ten zacisk da się rozłożyć na części pierwsze rozłączając wajchę od mimośrodu? Jedyne co mogę z nim zrobić to wykręcić śrubkę dociskową (na zdjęciu jest wewnątrz srebrnej tulejki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Po odkręceniu śrubki odkręcasz po po prostu oś , a wtedy tulejka wypada. Bardzo ciężko sie odkręca jakby coś. Edit. Przynajmniej tak jest z osią 5 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Czyli zacisk w imadło i do dzieła. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roballinho Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Rozbebeszyłem zacisk. Było tak, jak pisał @Tatanka Pozostało mi jedynie rozdzielenie plastikowego mimośrodu od aluminiowej „obudowy”. Jak to zrobić, żeby nic nie uszkodzić? On jest tam dość mocno wciśnięty i po dobroci nie chce wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.