karbeti Napisano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Witam. Mam pytanie. Chciałbym wymienić tarcze hamulcowe w moim Cube Agree na Shimano Dura Ace SM-RT900 Ice-Tech Freeza 160mm. Chodzi mi o to czy jest jakaś różnica między przednią a tylną tarczą czy są one takie same. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Obydwie mocowane na center lock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Tarcze zawsze są takie same. Nie ma rozgraniczenia na przód czy tył, chyba że masz dwie różne średnice wtedy w teorii większa dajemy na przód. 200 pln za jedną tarczę???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Ok. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Tak szczerze mówiąc to rower kupiony w tym roku i tarcze są jeszcze dobre ale to jakieś zwyklaki a te kure..sko mi się podobają. Fakt cena spora. No ale cóż. Taka choroba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Tarcze ultegry są podobne, a tańsze. Różnica jest tylko w czarnej powłoce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 Rower czarny mat więc białe odpadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.