Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

No! :D Proponuje Lubin. Znam ciekawą trasę przez las i takie tam. Ewentualnie coś innego. Mi podpasuje chyba każda trasa. Jeżeli byłby Lubin to powrót jest tą samą drogą więc zależy czy pasuje. Ktoś jeszcze na jakiś wspólny wypad? Jak stworzymy grupę to jest lepiej, bo czasami ktoś chce pojechać szybciej fragmentami, a czasami wolniej. Nawet wtedy nikt nie zostaje sam. ;)

• 2 tygodnie później...

Mój komentarz jako pieszego i kierowcy: karać, za bardzo się panoszą i nie uważają. Jako rowerzysty: zostawić w spokoju, bo i mnie zdarza się, ale uważam podczas jazdy chodnikiem i nie chciałbym zostać pomylony z piratami rowerowymi.

A wakacje rzeczywiście udane. Póki jesień nie przyszła ;p

Na weekend (6 lub 7 października), jeśli pogoda się spisze, planuję wypad zaliczeniowy do Kowar, Lubawki, Chełmska Śląskiego i Kamiennej Góry. Lubię włóczyć się po nieznanych miastach, robiąc od czasu do czasu fotki, ale jeżeli ktoś ma ochotę, to może do mnie dołączyć. Mapka podglądowa. Myślę, żeby ominąć Górzec i dojechać terenami, i mniejszymi drogami do Świerzawy, dalej przez Kaczorów, Janowice Wielkie do Kowar, Lubawki i Chełmska Śląskiego (jeszcze zastanawiam się nad zrobieniem pętli przez Okrzeszyn i Chvalec). Dalej Kamienna Góra, omijając piątkę do Bolkowa (nie mam konkretnego planu), jeśli nie będzie ciemno, to żółtym szlakiem do Jastrowca i dalej prosto do Legnicy.

... tak mnie dawno tu nie było, że zapomniałem jak się posty pisze ;]

@Andrzeju - trasa rewelacyjna, ale dla mnie 200 to za dużo jak na jeden dzień. Doszły inne sprawy, człowiek musiał zsiąść z roweru i kondycja poszła w las.

W niedzielę 7-go natomiast - jeśli pogoda dopisze i kupię oponę w porę - robię przejazd do Bolesławca (asfaltem), tak żeby się rozruszać, zwiedzić muzeum, po drodze zamek Grodziec i takie tam :) Nie widzę przeszkód przed wyjazdem w grupie, więc jak ktoś ma ochotę - zapraszam.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...