lyndowss Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 No! Proponuje Lubin. Znam ciekawą trasę przez las i takie tam. Ewentualnie coś innego. Mi podpasuje chyba każda trasa. Jeżeli byłby Lubin to powrót jest tą samą drogą więc zależy czy pasuje. Ktoś jeszcze na jakiś wspólny wypad? Jak stworzymy grupę to jest lepiej, bo czasami ktoś chce pojechać szybciej fragmentami, a czasami wolniej. Nawet wtedy nikt nie zostaje sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Ja jechałem dziś na wschód od krajowej trójki, tam była ładna leśna droga http://www.gpsies.com/map.do?fileId=zdlzkhrzqhizxjut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 9 Września 2012 Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Miałem wrzucić już dawno. Artykuł w gazecie ukazany z miesiąc temu. Komentarze mile widziane. http://img441.imageshack.us/img441/9428/dsc04167y.jpg Coś słabo z naszymi wypadami. Mam nadziej, że idą za tym udane wakacje, a nie lenistwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Mój komentarz jako pieszego i kierowcy: karać, za bardzo się panoszą i nie uważają. Jako rowerzysty: zostawić w spokoju, bo i mnie zdarza się, ale uważam podczas jazdy chodnikiem i nie chciałbym zostać pomylony z piratami rowerowymi. A wakacje rzeczywiście udane. Póki jesień nie przyszła ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 25 Września 2012 Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Chętnie kupię oponki do mtb 2,0-2,25 mogą być używane, może być jedna sztuka. Info PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 3 Października 2012 Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Na weekend (6 lub 7 października), jeśli pogoda się spisze, planuję wypad zaliczeniowy do Kowar, Lubawki, Chełmska Śląskiego i Kamiennej Góry. Lubię włóczyć się po nieznanych miastach, robiąc od czasu do czasu fotki, ale jeżeli ktoś ma ochotę, to może do mnie dołączyć. Mapka podglądowa. Myślę, żeby ominąć Górzec i dojechać terenami, i mniejszymi drogami do Świerzawy, dalej przez Kaczorów, Janowice Wielkie do Kowar, Lubawki i Chełmska Śląskiego (jeszcze zastanawiam się nad zrobieniem pętli przez Okrzeszyn i Chvalec). Dalej Kamienna Góra, omijając piątkę do Bolkowa (nie mam konkretnego planu), jeśli nie będzie ciemno, to żółtym szlakiem do Jastrowca i dalej prosto do Legnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seth Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ... tak mnie dawno tu nie było, że zapomniałem jak się posty pisze ;] @Andrzeju - trasa rewelacyjna, ale dla mnie 200 to za dużo jak na jeden dzień. Doszły inne sprawy, człowiek musiał zsiąść z roweru i kondycja poszła w las. W niedzielę 7-go natomiast - jeśli pogoda dopisze i kupię oponę w porę - robię przejazd do Bolesławca (asfaltem), tak żeby się rozruszać, zwiedzić muzeum, po drodze zamek Grodziec i takie tam Nie widzę przeszkód przed wyjazdem w grupie, więc jak ktoś ma ochotę - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkid1 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam wszystkich z Legnicy i okolic:) Jako, że niedawno dołączyłem do sfory rowerowej to tylko infomuję, że będzie dodatkowy chętny na wypady za jakiś czas pewnie już na wiosnę bo póki co to mi rower załatwił L4 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peja Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Witam W Sobotę planujemy z kolegami trasę do Stanisławowa, ma być niezła pogoda więc jak ktoś będzie chętny to zapraszamy. Start godzina 12.00 skrzyżowanie Jaworzyńska - Nowodworska. Pojedziemy cały czas szosą. Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross83 Napisano 6 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 czasami można trafić na ładną pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.