Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ankaanka

o kurcze, widzę że tu się pojawiła jakaś odpowiedź, sprawdzałam forum do 11.15, a że nie było wpisu do 11:05, to uznałam że pojechaliście na 11:30, i dopiero dzisiaj to odczytałam, sorki...

To ja się pochwalę swoim wyjazdem na Śnieżkę. Nie jechałem z Legnicy bo bym się spocił :P Wjazd był z Karpacza. Zrobiłem 35 km w czasie nie pamiętam już jakim, średnia podjazdu 4 - 6 km/h xD zjazdu ok 36 - 42 km/h, max miałem 69,6 km/h. Polecam taki wypad. Tam jest chyba zakaz wjeżdżania na sam szczyt ale nikt nas nie zatrzymał.

Podczas Euro góry były wolne. Kolega był podczas jakiegoś meczu na Giewoncie, to nikogo tam nie zastał :P

Teraz, to tylko w nocy wyruszać. Opis naszej trasy z 16 czerwca na bikelogu Bożeny: http://alouette.bikestats.pl/735621,Sniezka.html.

Ale uwaga: http://turystyka.wp.pl/gid,11237783,title,najbardziej-zatloczone-miejsca-w-polskich-gorach,galeria_zdjecie.html

hehe :P

No ja aktualnie mam rower w rozsypce suport mi padł zamówiłem ze sklepu internetowego drugi i przysłali mi suport i oczywiście albo ja sie pomyliłem albo oni . Na stronie było napisane ze to suport z gwintem angielskim a na zdjęciu był suport włoski i oczywiście pech chciał ze wysłali mi suport z gwintem włoskim w którym nawet miski nie mogę zdjąć ... nosz &*#%^@( $%^$

Witam,

Będę w najbliższy weeknd w Legnicy, dlatego też szukam inspiracji/ispiracji i towarzysza na sobotni wypad. Opcje są dwie:

1. Asfalt (może być trochę szutrów), 100km, wyjazd koło 8rano powrót na 14-15.

2. Góry (raczej petla), wyjazd na cały dzień, tempo wycieczkowe. Do samochodu może wejdą 3osobo-rowery(ja+2)

Jakieś propozycje?

W jaki dzień tygodnia to było i o której godzinie? Dużo turystów jest? Tez chcę się tam wybrać.

Czesc zapomnialem ci odpisac na post. Bylem 24 czerwca. Na miejscu wyruszylismy gdzis tak ok 1O.

Ludzi troche bylo i prawie kazdy komentowal nasz wypad ale ne bylo negatywnych reakcji. Gratulowali wytzymalosci i zyczyli powodzenia w podjezdzie. Spotkalem na miejscu dwoch chlopakow z woclawka ktorzy tez mieli za cel sniezke i dalismy rade w 4. Wjezdzalismy zielonym szlakiem. Na poczatku trzeba bylo rwery prowadzic bo bylo zbyt stromo i ominelismy glowna brame gdzie sie placi. Zrobilismy to bo nie bylismy pdwni czy mozna z rowerami wjezdzac do parku karkon. A zjezdzalismy czerwonym chyba i zoltym. Tez nie bylo latwo bo czasem bylo tak stromo ze trzeba bylo znosic rower. Tak w skrocie opisLem wyprawe. Smarowalem przez telefon takze bez polskich znakow i pewnie z malymi bledami;)

Witam,

Będę w najbliższy weeknd w Legnicy, dlatego też szukam inspiracji/ispiracji i towarzysza na sobotni wypad. Opcje są dwie:

1. Asfalt (może być trochę szutrów), 100km, wyjazd koło 8rano powrót na 14-15.

2. Góry (raczej petla), wyjazd na cały dzień, tempo wycieczkowe. Do samochodu może wejdą 3osobo-rowery(ja+2)

Jakieś propozycje?

Dawid ja mogę jechać . z tym ze opcja z autem odpada bo nie mam pieniędzy na paliwo :) Chyba ze twoje auto bardzo mało pali :)

hej

w niedziele ze znajomymi z pracy planujemy wyjzad szynobusem do Swidnicy nastepnie zoltym szlakiem Bolek przez Dobromierz,Bolkow w strone Jawora nastepnie do Legnicy.

Jesli sa chetni to zapraszam,wyjazd z dworca glownego Legnica o 6:10.

hej

w niedziele ze znajomymi z pracy planujemy wyjzad szynobusem do Swidnicy nastepnie zoltym szlakiem Bolek przez Dobromierz,Bolkow w strone Jawora nastepnie do Legnicy.

Jesli sa chetni to zapraszam,wyjazd z dworca glownego Legnica o 6:10.

http://www.ks-j.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=105:trasa-r

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...