Skocz do zawartości

[Legnica]

Gość BarteX88

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu kupowałem w Decathlonie za 19 zł.

Jutro podjadę do Decathlonu, ale wg. ich strony to kosztuje 35zł. I tutaj już się rodzi pytanie czy czasem nie kupić nowego BC509 który z przesyłką kosztuje 43zł. Zawsze to drugi licznik byłby w zapasie, choć szkoda że przebiegu nie da się do niego wpisać...

Napisano · Ukryte przez safian, 28 Czerwca 2012 - Brak powodu
Ukryte przez safian, 28 Czerwca 2012 - Brak powodu

Ma ktoś może do sprzedania podstawkę (gniazdo) pod Sigmę BC906? Może być używana, bez gumek do montażu itd.

Marek, jesteś mile widziany. Jestem padnięty po nocce, więc szanse są wyrównane.

UWAGA: z tego co widzę pogoda nam się załamała, za chwilę będzie niechybnie padać (zaktualizowana prognoza ICM już to uwzględnia). Proponuję wypad najwcześniej o 11:30-45. Po 10:30 postaram się zajrzeć na forum i uradzimy, co dalej.

Gość anka

60-70 km robię ostatnimi czasy na co dzień. Nie mam pomysłu dokąd można pojechać na taką trasę - Stanisławów i Bogaczów brzmią nie za ciekawie ;)

Jak coś, 11:30 ze skrzyżowania jest aktualna.

dokąd chcecie jechać? bo rozkminiam czy jakoś wybrać się z Wami czy trochę później?

Gość anka

Wyjdzie w praniu dokąd. Jak na razie dla mnie wygrywa opcja "przed siebie".

jak macie czas poczekać to ja dopiero z kolegą o 12.20 mozemy dołączyć, a jak chcecie już smigajcie wcześniej ;)

Jeśli do 11 Marek się odezwie czy ma coś przeciw, możemy przesunąć wyjazd. Jeśli się nie odezwię, wolę być na skrzyżowaniu. Już Olek wyjechał w ciemno i o 10:15 czekał na krzyżówce.

Tak sobie myślę i "przed siebie" będzie chyba oznaczać Świerzawę.

Gość anka

Jeśli do 11 Marek się odezwie czy ma coś przeciw, możemy przesunąć wyjazd. Jeśli się nie odezwię, wolę być na skrzyżowaniu. Już Olek wyjechał w ciemno i o 10:15 czekał na krzyżówce.

Tak sobie myślę i "przed siebie" będzie chyba oznaczać Świerzawę.

Oki spoksik ;) do 11:05 czekam na decyzję co i jak :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...