Renn Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Jutro ktoś chętny na Wycieczkę wycieczkowym tempem średnio wolnym jeśli tak to jutro (sobota) o 12 czekam na nowodworskiej koło przystanku uwaga mam uszkodzoną korbę i mogę stukać Dystans max 70km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 O 11:00 wybieram się żwawym tempem szosą w kierunku Bolesławca, wracam zaś przez Zagrodno i Złotoryję. Jeżeli są chętni do dołączenia, proszę się odezwać, zajadę na Nowodworską. Negocjacje godziny możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRafik Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ma ktoś może do sprzedania podstawkę (gniazdo) pod Sigmę BC906? Może być używana, bez gumek do montażu itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Jakiś czas temu kupowałem w Decathlonie za 19 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRafik Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Jakiś czas temu kupowałem w Decathlonie za 19 zł. Jutro podjadę do Decathlonu, ale wg. ich strony to kosztuje 35zł. I tutaj już się rodzi pytanie czy czasem nie kupić nowego BC509 który z przesyłką kosztuje 43zł. Zawsze to drugi licznik byłby w zapasie, choć szkoda że przebiegu nie da się do niego wpisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 · Ukryte przez safian, 28 Czerwca 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 28 Czerwca 2012 - Brak powodu Ma ktoś może do sprzedania podstawkę (gniazdo) pod Sigmę BC906? Może być używana, bez gumek do montażu itd. Odnośnik do komentarza
AxM Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Wybiera się ktoś gdzieś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Nie wiem jak inni, ale ja chętnie wyskoczę gdzieś daleko na asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 U, jak daleko to raczej nie ja O 10 ruszam na Stanisławów, w razie gdyby ktoś chciał się na trasie dołączyć, to mój nr: 792 615 814. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejAA Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano dziś, 10:00 Ładny czas ;D Ja jednak wolę poczekać do wieczora, gdy prognoza pogody będzie pewna i zrobić jakiś krótki odcinek w nieznane tereny, bo ostatnimi czasy mam mało wolnych chwil ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Byli i wrócili zadowoleni :-) Jutro o 10 przy ładnej pogodzie (w sensie - bez burzy) zapraszam na szosowe poprawiny ;-) Sześć sześć dziewięć, zero osiem cztery, dziewięć pięć dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olomaster Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 To ja się zgłaszam na jutro Proponuje coś dalszego ;D może jakas setka do nowego lipcowego rankingu bikestatsa by wpadła ? co wy na to ?;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Jak tępo będzie według Michała to ja sie zajadę =] chętnie wpadnę , tylko uprzedzam ze korba mi strzela ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Marek, jesteś mile widziany. Jestem padnięty po nocce, więc szanse są wyrównane. UWAGA: z tego co widzę pogoda nam się załamała, za chwilę będzie niechybnie padać (zaktualizowana prognoza ICM już to uwzględnia). Proponuję wypad najwcześniej o 11:30-45. Po 10:30 postaram się zajrzeć na forum i uradzimy, co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 W sumie wolał bym jakąś krótsza trasę taka z 60-70km niż jechać do jeleniej góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 60-70 km robię ostatnimi czasy na co dzień. Nie mam pomysłu dokąd można pojechać na taką trasę - Stanisławów i Bogaczów brzmią nie za ciekawie Jak coś, 11:30 ze skrzyżowania jest aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anka Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 60-70 km robię ostatnimi czasy na co dzień. Nie mam pomysłu dokąd można pojechać na taką trasę - Stanisławów i Bogaczów brzmią nie za ciekawie Jak coś, 11:30 ze skrzyżowania jest aktualna. dokąd chcecie jechać? bo rozkminiam czy jakoś wybrać się z Wami czy trochę później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Wyjdzie w praniu dokąd. Jak na razie dla mnie wygrywa opcja "przed siebie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anka Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Wyjdzie w praniu dokąd. Jak na razie dla mnie wygrywa opcja "przed siebie". jak macie czas poczekać to ja dopiero z kolegą o 12.20 mozemy dołączyć, a jak chcecie już smigajcie wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Jeśli do 11 Marek się odezwie czy ma coś przeciw, możemy przesunąć wyjazd. Jeśli się nie odezwię, wolę być na skrzyżowaniu. Już Olek wyjechał w ciemno i o 10:15 czekał na krzyżówce. Tak sobie myślę i "przed siebie" będzie chyba oznaczać Świerzawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anka Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Jeśli do 11 Marek się odezwie czy ma coś przeciw, możemy przesunąć wyjazd. Jeśli się nie odezwię, wolę być na skrzyżowaniu. Już Olek wyjechał w ciemno i o 10:15 czekał na krzyżówce. Tak sobie myślę i "przed siebie" będzie chyba oznaczać Świerzawę. Oki spoksik do 11:05 czekam na decyzję co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 hej przejade sie gdzies sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 E, czemu sam. W takim układzie jedziemy wszyscy 12:20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renn Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 E, czemu sam. W takim układzie jedziemy wszyscy 12:20. ok pojawie sie o 12:20 na nowodworskiej ale nie oczekujcie ode mnie zbyt wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Jak cos, czekamy z Markiem do 12 45. Pozdrawiamy ze skrzyzowania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.